Lediga jobb

Regional Sales Manager

Regional Sales Manager

Drivs du av att göra affärer? Vill du jobba med modern teknik i ett väletablerat bolag som nu tar nästa kliv i Sverige? Som Regional Sales Manager hos Beamex kommer du erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för kalibrering av mätinstrument i processindustrin. Beamex finns över hela världen och har sitt globala huvudkontor i svensktalande Jakobstad i Finland. Därifrån har man i ca 30 år bearbetat den svenska marknaden genom återförsäljare. Som en del av sin globala expansionsplan öppnar men nu egen verksamhet i Sverige där man ser en stor potential. Därför söker vi nu dig som kan ta över befintliga kunder samt hitta nya kunder att erbjuda Beamex marknadsledande lösningar till.

Om oss

Beamex är ett familjeägt företag med stabil ekonomi och med en platt organisation. Vi erbjuder en god balans mellan arbete och fritid. Våra anställda är bolagets främsta resurs och detta märks inte minst i våra medarbetarundersökningar. Du kommer att erbjudas utbildning och en gedigen onboarding plus en omgivning med dedikerade kollegor och en engagerad chef som vill hjälpa dig att lyckas.

Beamex är verksamt inom kalibrering av mätutrustning och vi erbjuder hårdvara, mjukvara och konsulttjänster som delar av vårt helhetserbjudande. Vi är en global spelare och en marknadsledare. Vårt bolag präglas av en bra organisation, redo för tillväxt och du kommer att ha mycket support i din vardag. Tack vara det jobb som görs och som redan gjorts i Sverige är vi etablerade i Sverige. 

Om rollen

Som Regional Sales Manager kommer du att utgå från ditt hemmakontor. I ett första skede skall vi rekrytera tre Regional Sales Managers som täcker norra, mellersta och södra delen av Sverige. Du kommer i ditt område ta hand om de kunder som redan finns samt hitta nya kunder som inte använder Beamex lösningar idag. Dina kunder finns huvudsakligen inom processindustrin och vi har en väl upparbetad kundbas.

I din vardag kommer du jobba tätt tillsammans med övriga i säljteamet som utgår från Finland, är svensktalande och består av:

·        Expert Services – utför utbildning hos kunder.

·        Customer Success – hjälper med produktdemos och tekniska frågor.

·        Inside Sales – jobbar proaktivt för att hitta nya kunder, sköter enklare offerter och annat säljadministrativt arbete.

Din svensktalande chef utgår även han från Finland. Han kommer att vara stöttande och närvarande hela tiden och extra mycket i början. Till huvudkontoret kommer du också få åka som en del av din onboarding och insyn i verksamheten. Även marknadsteamet kommer att vara en nyttig resurs för dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi tror att du som söker bidrar med en affärsmässig höjd och ett driv som leder till goda och lönsamma relationer på den svenska marknaden. Vidare tror vi att du har:

·        Teknisk kompetens och gärna en förståelse för instrumentering eller närliggande teknik.

·        En generell förståelse för mjukvarulösningar.

·        Relevant utbildning inom till exempel el eller automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

·        Med fördel ett nätverk eller erfarenhet av att arbeta mot processindustrin.

·        Körkort och möjlighet att vara på resande fot.

·        Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och utmanande jobb där du kan utvecklas till en bättre teknisk säljare i en professionell miljö. Du kommer att utgå från hemmakontor. Inom en snar framtid kommer det också att finnas ett kontor i Sverige. Du kommer ha flexibla arbetstider och en vardag som präglas av frihet under ansvar. Likaså erbjuds branschmässig lön och förmåner. Du kommer att få delta på konferenser, mässor, företagsfester och liknande. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor