Lediga jobb

Key Account Manager

Key Account Manager

Firebrand Training är ett utbildningsföretag som är ledande inom accelererad inlärning och har växt till en framgångsrik global verksamhet. Sen företaget grundades 2001 har 125.505 deltagare erhållit sin utbildning och certifiering inom IT och projektledning genom vår unika accelererade inlärningsmetodik. Nu storsatsar vi i Sverige!
 
Är du trött på massa luddiga annonser som inte tydligt beskriver vad jobbet innebär? Vill du göra något meningsfullt och sälja något som verkligen gör skillnad och som har ett tydligt ”why?” Är du trött på massa kravlistor men är nyfiken på att veta ”what’s in it for me?” Vi fattar. Den här annonsen är till dig.

Varför gör vi det vi gör?

För att kunna erbjuda våra kunder snabba, effektiva och meningsfulla utbildningstillfällen har vi utvecklat vårt koncept ”Accelerated Learning”. Genom vår modell så kan vi erbjuda våra kunder en unik utbildningsmodell som skapar engagemang, handling och förändring genom att utmana föråldrade uppfattningar och metoder. Firebrand Traing är vårt sätt att kunna erbjuda den snabbaste vägen till kunskap och certifiering – Garanterat. Vi tror på att effektivisera och accelerera kompetensutveckling utan att ge avkall på kvaliteten. En del företag väljer att bromsa under oroliga tider men vårt mindset är fast fokuserat på att trycka på gasen för att säkra framtidens kompetensbehov.

Vad innebär rollen och vad har vi att erbjuda?

Det är nu du kommer in i bilden, du som vill och kommer att göra skillnad på alla sätt: för vårt företag, för våra kunder och för framtidens kompetensbehov. Vi söker två Key Account Managers som vill vara del av vår storsatsning på Sverige och den nordiska marknaden. Hos oss får du möjligheten att växa med och hos oss!

Hos oss kommer du ansvara för försäljningen mot våra named accounts. Detta är kunder som vi redan idag eller tidigare har samarbetat med oss. Vi vill återetablera och utveckla relationer samt samarbeten med dessa och som nämnt ovan. Det är här du kommer in. Genom proaktiv bearbetning och utveckling kommer vår Key Account Managers ansvara för utvecklingen av några av våra nuvarande och kommande nyckelkonton i Norden. Du kommer att erbjuda hela vår produktportfölj och vårt värdeerbjudande och arbeta med långsiktiga relationer hos våra nyckelkonton.

Hos oss på Firebrand blir du aldrig en anställningssiffra i mängden. Vi är just nu ett litet företag i Norden men med muskler och kapital i ryggen då vi ingår en stor och välmående koncern. Du får här chans att påverka och vara en nyckelperson i vår väg framåt i Norden. Vi är i en spännande och rolig expansiv fas med utveckling och tillväxt som huvudfokus. Hos oss trivs du som älskar utmaningen av komma in i ett tidigt skede och ingå i en växande organisation där du får bryta ny mark och göra affärer på daglig basis. Du välkomnas till våra nya kontor på Mästar Samuelsgatan i Stockholm och du rapporterar till Jacob som är vår VD.

Vem är du?

Vi tror att du är personen som kan kavla upp ärmarna när det behövs och trivs i en organisation där vi värdesätter individen och det goda samarbetet. Det innebär även att du behöver ha egen erfarenhet av driva affärer med och mot C-level med fokus på värdebaserad försäljning och att du trivs med just detta. Vi söker med andra ord dig vars ögon glittrar lite extra när du får möjlighet att hjälpa folk att förstå mervärdet av kompetensutveckling och trivs med en rådgivande Key Account Manager roll. Du har sannolikt redan ett etablerat nätverk med exempelvis IT-chefer på svenska marknaden och förstår därför deras behov. Dina sociala skills spelar roll hos oss. Vi tror alltid har haft så där enkelt för att bygga relationer internt och externt. Du trivs med att ingå i ett team där fokus ligger på arbetsglädje, samarbete och ödmjukhet.

Needless to say, så har du självklart även goda kunskaper i engelska språket samt välbevandrad i CRM-system.

Slog ditt hjärta precis ett dubbelslag? Vill du ha en meningsfull vardag tillsammans med oss? Sitter du nu och tänker det står ditt namn överallt i den här annonsen? Då vet du vad du ska göra. Du ska söka rollen som Key Account Manager hos oss redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Firebrand Training erbjuder accelererade kurs- och certifieringsprogram inom IT, projektledning, Service- och Test Management. Vi utbildar inom en mängd områden som Microsoft, Cisco, VMware, CompTIA, (ISC)2, EC Council, Oracle, ISEB Software Testing, ITIL, Six Sigma, PMI och Prince2. Firebrand har de senaste 11 åren funnits på listan över världens Top 20 IT-utbildningsföretag. Vi är ensamma om att ha vunnit Microsofts prestigefyllda pris ”Årets Microsoft Learning Partner” (i Danmark) hela 5 gånger och vi erbjuder officiella kurser och certifieringar från alla de stora namnen i IT-branschen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Läs om mina kollegor