Lediga jobb

Sales Development Representative

Sales Development Representative

Firebrand Training är ett IT-utbildningsföretag som är ledande inom accelererad inlärning och har växt till en framgångsrik global verksamhet. Sen företaget grundades 2001 har 125.505 deltagare erhållit sin utbildning och certifiering inom IT och projektledning genom vår unika accelererade inlärningsmetodik. Nu storsatsar vi i Sverige!
 
Är du trött på massa luddiga annonser som inte tydligt beskriver vad jobbet innebär? Vill du göra något meningsfullt och sälja något som verkligen gör skillnad och som har ett tydligt ”why?” Är du trött på massa kravlistor men är nyfiken på att veta ”what’s in it for me?” Vi fattar. Den här annonsen är till dig.

Varför gör vi det vi gör?

För att kunna erbjuda våra kunder snabba, effektiva och meningsfulla utbildningstillfällen har vi utvecklat vårt koncept ”Accelerated Learning”. Genom vår modell så kan vi erbjuda våra kunder en unik utbildningsmodell som skapar engagemang, handling och förändring genom att utmana föråldrade uppfattningar och metoder. Firebrand Traing är vårt sätt att kunna erbjuda den snabbaste vägen till kunskap och certifiering – Garanterat. Vi tror på att effektivisera och accelerera kompetensutveckling utan att ge avkall på kvaliteten. En del företag väljer att bromsa under oroliga tider men vårt mindset är fast fokuserat på att trycka på gasen för att säkra framtidens kompetensbehov.

Vad ska du göra hos oss och varför ska du komma hit?

Det är nu du kommer in i bilden, du som vill och kommer att göra skillnad på alla sätt: för vårt företag, för våra kunder och för framtidens kompetensbehov. Vi söker nu Sales Development Representatives som vill vara del av vår storsatsning på Sverige och den nordiska marknaden. Hos oss får du möjligheten att växa med och hos oss!

Hos oss kommer du ansvara för en tydlig och rolig säljroll. Du kommer att arbeta med en bred kundgrupp bestående av tidigare deltagare och företag. Dina dagar kommer bestå av uppstartsmöten med teamet och att genom telefon bearbeta leads och företag som vi vet har behov av kompetenslyft. Genom en behovsanalys vägleder du kunden beroende på vart de står kompetensmässigt antingen via fasta kurstillfällen eller skräddarsydda utbildningar. Hos oss får du även möjlighet att följa dina kunder och bygga långsiktiga relationer för framtida samarbeten. Du kommer aldrig att ha en tråkig dag på jobbet – förutsatt att du gillar fart och fläkt och många givande kundkontakter!

Hos oss på Firebrand blir du aldrig en anställningssiffra i mängden. Vi är just nu ett litet företag i Norden men med muskler och kapital i ryggen då vi ingår en stor och välmående koncern. Du får här chans att påverka och vara en viktig del av vår väg framåt i Norden. Vi är i en spännande och rolig expansiv fas med utveckling och tillväxt som huvudfokus. Hos oss trivs du som älskar utmaningen av att bryta ny mark och göra affärer på daglig basis. Du välkomnas till våra nya kontor på Mästar Samuelsgatan i Stockholm och du rapporterar till Jakob vår Business Development Manager.

Vem är du?

Vi tror att du är personen som kan kavla upp ärmarna när det behövs och trivs i en organisation där vi värdesätter individen och det goda samarbetet. Det innebär även att du behöver ha egen erfarenhet av att använda telefonen som ett säljredskap och att du trivs med just detta. Vi söker med andra ord dig vars ögon glittrar lite extra när du får möjlighet att hjälpa folk att förstå mervärdet av kompetensutveckling och trivs med en rådgivande säljroll. Dina sociala skills spelar roll hos oss. Vi tror att du alltid har haft så där enkelt för att bygga relationer via telefonen och du trivs med att ingå i ett team där fokus ligger på arbetsglädje, samarbete och ödmjukhet.

Needless to say, så har du självklart även goda kunskaper i engelska språket samt välbevandrad i CRM-system.

Slog ditt hjärta precis ett dubbelslag? Vill du ha en meningsfull vardag tillsammans med oss? Sitter du nu och tänker det står ditt namn överallt i den här annonsen? Då vet du vad du ska göra. Du ska söka rollen som Sales Development Representative hos oss redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Firebrand
Firebrand Training erbjuder accelererade kurs- och certifieringsprogram inom IT, projektledning, Service- och Test Management. Vi utbildar inom en mängd områden som Microsoft, Cisco, VMware, CompTIA, (ISC)2, EC Council, Oracle, ISEB Software Testing, ITIL, Six Sigma, PMI och Prince2. Firebrand har de senaste 11 åren funnits på listan över världens Top 20 IT-utbildningsföretag. Vi är ensamma om att ha vunnit Microsofts prestigefyllda pris ”Årets Microsoft Learning Partner” (i Danmark) hela 5 gånger och vi erbjuder officiella kurser och certifieringar från alla de stora namnen i IT-branschen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!