Lediga jobb

Regional säljare till Lernia bemanning i Jönköping

Om rollen och om oss:

Är du en vinnarskalle som envist håller i och aldrig ger upp innan kunden är nöjd? Är du dessutom nyfiken av naturen och tycker att försäljning är ett av de stoltaste yrken man kan ha och vill få möjlighet att i din roll vara med och utveckla några av Sveriges mest intressanta arbetsplatser, då har vi jobbet för dig!

Vårt fokus ligger på att öka kundens produktivitet genom att leverera rätt personal i rätt tid med rätt kompetens. Att jobba hos oss innebär att du blir del av en levande, modern och dynamisk arbetskultur där vi tittar mer på det värde du skapar än att stirra oss blinda på vad klockan är eller var du väljer att arbeta. Vi tror på frihet under ansvar och medarbetare som är tillräckligt självgående för att kunna leda och strukturera sin arbetsdag.

Du kommer att ingå i ett av branschens vassaste säljteam med flerårig erfarenhet av försäljning av bemanning och rekryteringstjänster till svenska företag. Även om alla sitter i olika delar av Sverige finns det en sann teamanda och ”doer”-mentalitet där alla är beredda att kavla upp ärmarna för att vi skall nå våra mål. Att dessutom ha ett av branschens starkaste varumärken mot industri, tillverkning och lager/logistik i ryggen när du besöker dina kunder, den bjuder vi på 🙂

Som säljare på Lernia bemanning jobbar du mycket nära den operativa verksamheten. Detta är en förutsättning för att vi skall kunna erbjuda våra kunder de mest produktiva lösningarna i branschen. Vi tror dessutom att detta gör ditt arbete mycket roligare och mer stimulerande.

Din placering är på vårt kontor i Jönköping och teamet består av seniora och juniora medarbetare med olika bakgrunder, som tillsammans är fast beslutna att nå målen och ha kul på vägen.

Vem är du?

Vi söker dig som vet att när man inte passar in i ett fack så är det ett tecken på att man ska sticka ut. Med din sprudlande energi tror vi att du är just den personen – som inte vill vara ett bakgrundsbrus. Samtidigt vet du att små steg framåt också är framsteg, därför har du tålamod och ger inte upp bara för att det inte alltid går som du tänkt. I din roll är du ständigt på väg till nästa kundutmaning, möjliga lösning eller drömprospekt.

Samtidigt har du genom erfarenhet skapat en bra balans mellan jobb och fritid genom att du vet hur du skall självständigt planera din tid. Du har tidigare arbetat i säljroller på medelstora till stora företag med goda resultat.

Vi på Lernia anser att det finns många olika vägar till att bli en framgångsrik säljare, vilket innebär att det är dina erfarenheter och resultat från tidigare roller som är mer intressanta än vilka utbildningar du genomgått. Vi tror även att du är personen som hellre spelar lagsport än individuellt – kombinationen av enskilda prestationer och samhörighet är ju få förunnat, eller hur? Grundläggande krav för rollen är relevant erfarenhet, körkort och möjlighet att arbeta i en tjänst där det förekommer resdagar.

Vidare tror vi att du:

  • är van att agera proaktivt och ogillar att ”vänta och se vad som händer”
  • troligen redan ett utvecklat kontaktnät inom de branscher vi fokuserar på, dvs industri och logistik.
  • är erfaren inom ”social selling” för att prospektera och att vinna affärer är en naturlig del i ditt arbete idag.
  • är analytisk vilket gör att du kan bedöma olika situationer och kan snabbt lägga upp en vinnande strategi.
  • är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är mycket meriterande är om du tidigare varit konsultchef eller platschef eller på annat sätt har säljerfarenhet från bemanningsbranschen.

Vad vi erbjuder?

Lernia är ett stabilt företag som funnits i mer än 100 år. Det gör att vi kan erbjuda en unik stabilitet till våra kunder. Företaget karakteriseras av ett lokalt entreprenörskap med starka värderingar. Förutom ovanstående så erbjuder vi en spännande och utvecklande tjänst där din ambition sätter gränsen för hur framgångsrik du blir. Du får en central roll i utvecklingen av regionen framåt. Du får stora möjligheter att planera din egen tid och lägga upp arbetssätt som du tror är bäst baserat på din erfarenhet och kompetens. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med 6 månaders provanställning. Efter provanställningen har du rätt till tjänstebil.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Johanna Nygren på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer att ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor