Lediga jobb

Sales & Management­ Consultant

Nu har du chansen att vara med på Lime Intenz resa och bli en nyckelperson i Stockholms nya managementkonsultteam. En fantastiskt utvecklande och spännande utmaning för dig som får kickar av att påverka, inspirera och leda individer och grupper mot nya, hållbara och framgångsrika beteenden.

Sedan sommaren 2019 är Lime Intenz en del av Lime Technologies och vi finns nu på plats med team i Göteborg och Lund. Vi är involverade i CRM-projekten för att hjälpa våra kunder att nå sina mål genom att driva förändringsledningsworkshops. Vidare hjälper vi våra kunder med allt ifrån företagskultur, till att utveckla ledarskap och att skapa ännu mer framgångsrika säljorganisationer – hela tiden med fokus på att utveckla bäst beteende!

Teamet lever för övrigt efter Pippis motto ”Det har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert”. Idéer, den ständiga viljan att bli bättre och att kasta sig ut i det okända råder det alltså ingen brist på bland dina nya kollegor.

Följ med på vår tillväxtresa!

I vår tillväxtresa storsatsar vi nu på Lime Intenz och Stockholm. Det är just här du (och dina framtida kollegor) kommer in. Vi letar efter dig som vill vara med och bygga upp vårt Lime Intenz-team i Stockholm från grunden. Teamen i Göteborg och Lund kommer givetvis att finnas där som stöttning under resan.

I dagsläget är Lime Intenz verksamma i Sverige och Norden, men det slutar så klart inte där. Lime Technologies expanderar på den europeiska marknaden och det öppnar upp för spännande möjligheter även för oss på Lime Intenz. Utöver Intenz-teamet kommer du att få cirka 350 nya kollegor runt om i Europa, varav 60 jobbar med dig på kontoret i Stockholm.

Vad kommer du att jobba med?

Initialt kommer du att kliva in och hjälpa nya Lime CRM-kunder med deras förändringsresa. Det innebär workshops i förändringsledning med chefer och ledare hos kunden för att ge dem rätt förutsättningar att komma igång med sitt nya CRM-system. Här har du också möjlighet att jobba med merförsäljning utifrån varje kunds specifika behov för att bli en långsiktig samarbetspartner. Beroende på vilka andra uppdrag vi tar in, kommer du också tränas och sedan utföra leveranser till våra andra kunder.

Utöver att leverera utbildningar, workshops och föreläsningar, digitalt såväl som fysiskt, innebär rollen som managementkonsult att sälja in uppdrag.Du har goda förutsättningar att bygga upp din egen kundstock genom att prospektera på Limes befintliga kunder eller, om du så önskar, helt nya kunder som behöver hjälp. Vissa Intenzare jobbar mycket med sina befintliga kontaktnät, andra via LinkedIn eller events – alla sätt vi kan hitta nya kunder på testar vi! Som säljare ska du våga och vilja utmana beslutsfattare (exempelvis VD och försäljningschefer) i hur de ska leda och utveckla sin organisations beteende från bra till bättre. Det är du som ansvarar för hela säljkedjan med dina kunder – givetvis finns vi kollegor som stöttepelare.

När du sålt in uppdragen ska de levereras. Ibland av dig och ibland behöver vi vara flera i teamet som går in och hjälper varandra. Tänk dig att du kliver in i ett rum, antingen fysiskt eller digitalt, med 10-15 deltagare där du ska utmana deras beteende och kultur för att därigenom utveckla dem. Det är otroligt utmanande, roligt och ger en riktigt boost när deltagarna och/eller hela gruppen får AHA-upplevelser. En kick som är riktigt svår att hitta någon annanstans enligt oss Intenzare. Målgrupperna är alltifrån säljare, kundtjänst, konsulter eller ledare som du håller workshops med och du jobbar med gruppen allt från 3–12 månader, och ibland flera år….

Start

Kvalifikationer – Vem letar vi efter?

  • Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom tjänsteförsäljning där du har drivit hela säljkedjan självständigt – med framgångsrikt resultat
  • Du har en fallenhet att både se och agera på affärsmöjligheter i situationer där det inte är uppenbart för andra
  • Du utstrålar trygghet och pondus och kan ta dig an ett rum med för dig okända personer
  • Du gillar att ta dig utanför din komfortzon och testa nya saker
  • Du tar ansvar för samt strukturerar upp ditt eget arbete
  • Du har en eftergymnasial utbildning
  • Du har körkort
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
  • Om du har erfarenhet av att hålla i interaktiva grupputbildningar och/eller workshops är det meriterande

Placering, start & onboarding

Just nu söker vi våra framtida kollegor med placering i Stockholm. Resor i Sverige förekommer frekvent samt i vissa fall även i Norden.

Vår ambition är att du kan börja hos oss redan i höst, då kan du få de bästa förutsättningarna för en bra onboarding och gå delar av vårt fyraveckors introduktionsprogram. Din egen utveckling fortsätter därefter strukturerat de kommande 18 månaderna.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 39-40. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. Varmt välkommen!

Läs om mina kollegor