Lediga jobb

Distriktsäljare

KPLN Design AB är ett svenskt kunskapsföretag som är specialister på lekplatser, möbler och inredning till förskola, skola, särskola, vård och omsorg. De har i över 10 år varit framgångsrika i upphandlingar och levererat produkter till Sveriges kommuner och regioner. KPLN DESIGN AB har under flera år blivit utsett till ett Superföretag av tidningen Veckans Affärer.

Nu söker vi en Distriktsäljare som har vana av att jobba med kunder i ett distrikt och att göra både bokade och ej planerade besök. Har du erfarenhet från att sälja inredning, möbler eller lekplatsutrustning så är det meriterande.

Som Distriktsäljare på KPLN Design AB så behöver du vara trygg och ärlig och vara en positiv person som älskar att träffa människor i olika roller och som jobbar bäst när du får styra dina egna dagar.

Du har inget emot att spendera dina dagar ute hos kunden eller i bilen och har möjlighet till en eller två övernattningar ibland.

VI ERBJUDER:

·        Ett företag som satsar på säljarna!

·        Upphandlade och signerade avtal som är klara att bearbetas

·        En platt organisation där goda utvecklingsmöjligheter finns

·        Kontinuerliga utbildningar

·        Bra lönevillkor och förmåner

Om dig/VI SÖKER DIG SOM:

·        Har erfarenhet från liknande typ av försäljning

·        Jobbat med kommuner, regioner, skolor eller liknande

·        Har ritkunskaper eller erfarenhet från bygg och anläggning (meriterande)

·        Van vid att strukturera och planera ditt dagliga arbete

·        Innehar B-körkort

Framförallt så söker vi dig som älskar försäljning och som gillar att tänka strategiskt, att driva sin egen försäljning och viktigast av allt, som kan ha roligt i allt detta! Rimmar det på dig? Sökt tjänsten redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

KPLN AB är ett privatägt bolag och en etablerad innovativ koncern med flera varumärken inom lek och inredning med ett tydligt tillgänglighetsperspektiv. Vi erbjuder egentillverkade och designade produkter till kommuner, regioner och företag i Sverige, vi agerar professionellt och sätter kvalitet och miljö i första hand.

Miljön och säkerheten är viktig för oss. Vi minimerar miljöpåverkan, risker och skyddar miljön vid tillverkning, leverans, installation och efter användning. Vi ingår i SIS tekniska Kommitté 379 där vi arbetar med standardiseringsarbetet av säkerhetsstandarder. Genom denna kommitté deltar vi också i arbetet med den europeiska standarden.

Distriktsäljare, inredning, lekplatser, skola, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only

Läs om mina kollegor