Lediga jobb

SalesOnly söker en Sales Lead Manager

Vi på SalesOnly är drivna, passionerade och nyfikna individer med stort yrkeskunnande och gedigen affärsförståelse som trivs med att bidra till värdeskapande förändring. I vår senaste medarbetarundersökning var utfallet tydligt. Vår eNPS är extremt hög och engagemanget på topp.

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker därför nu en Sales Lead Manager för att ta oss mot vårt mål. Mer än 80% av våra kunder är återkommande och vi har idag en oerhört stark position på marknaden med ett varumärke som kännetecknas av kvalitet, rådgivande och ett oerhört driv.

Om rollen som Sales Lead Manager

I takt med att våra kunder tar kontakt med oss via digitala kanaler har behovet för denna roll vuxit fram. Ditt primära ansvar ligger i att bevaka besök och aktiviteter på alla ställen där SalesOnly har en digital närvaro för att sedan kontakta alla de kunder som har visat intresse för SalesOnly. Du fångar m.a.o. upp besök och förfrågningar från kunder och agera på dessa där du lyssnar in deras behov och presenterar SalesOnlys tjänster med målet att få in nya affärer. Dina leads hittar du på vår hemsida, Linkedin, vårt CRM system etc.

Du kommer även att kontakta tidigare köpande kunder som vi inte har haft något samarbete med på ett tag. Och som vår” leadexpert” kommer du att få utbilda dina kollegor i leadstransformering. Du har ett nära samarbete med våra rekryteringskonsulter, vår researcher Enis och med vår National Sales Manager, Elin. Du kommer att ingå i ett ambitiöst, varmt och drivet team som hjälper varandras att nå SalesOnlys gemensamma mål.

Du utgår ifrån Wise Groups huvudkontor, House of Wise, mitt i hjärtat av Stockholm.

Personliga egenskaper & bakgrund

För att du ska trivas med oss – och vi med dig – är det en förutsättning att du vill vara en del av en tillväxtorganisation, att du vet att det krävs hårt jobb, struktur och ihärdighet för att lyckas. Du gillar att driva hela säljprocessen från prospektering, kontakt, möte, lösningsförslag, avslut och utveckling. Du har troligen erfarenhet av att arbeta i verktyg för att generera potentiella kunder, som exempelvis HubSpot, Salesforce, Mailchimp, eMarketeer, Optimizely, Upsales eller liknande.

Varför skulle du vara intresserad av att arbeta hos oss?

Egentligen är det ganska enkelt. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Att vi har väldigt roligt tillsammans spelar självfallet roll även det!

Vi är en del av Wise Group, en av Sverige ledande HR koncerner som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Inom Wise Group finns det 9 specialistbolag med varsitt unikt kunderbjudande och tillsammans har vi en kundportfölj med mer än 6000 kunder.

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan! Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt.

För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare Christopher Thorstrand ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor