Lediga jobb

Key Account Manager

UNILIN’s isoleringsdivision är en del av UNILIN-koncernen som vidare ingår i det amerikanske börnoterade sällskapet Mohawk Industries, globalt marknadsledande inom framför allt golv-segmentet. Som en del av UNILIN-koncernen är isoleringsdivisionen aktiva i Europa med flertalet produktions- och säljsajter. UNILIN har under många år varit ett välkänt koncept inom byggvärlden och en stor europeisk aktör inom skräddarsydda isoleringslösningar.

Till den svenska verksamheten söker vi just nu efter en erfaren Key Account Manager som vill vara en del av bolagets fortsatta tillväxtresa i Sverige & Norden.

ROLLEN

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter kommer ditt största fokus vara att utveckla befintliga relationer samt bygga upp nya kundrelationer inom områdena fasad och prefab. Dina kunder är främst producenter av prefabricerade byggelement samt större byggentreprenörer, och du ansvarar för utveckling av affären tillsammans med dessa och deras föreskrivande led. Du arbetar även i nära samarbete med flera andra kollegor i organisationen. För att lyckas tillbringar du mycket tid ute hos kund och du besitter förmågan att förstå dina kunders behov och du kan omvandla detta till affärsmöjligheter. Bolagets gedigna produktportfölj står till ditt förfogande på en marknad som ständigt är under förändring och efterfrågar hållbara och prisvärda produkter.

Rollen rapporterar direkt till Country Manager Nordics och du utgår från ett hemmakontor där vi gärna ser att du bor i närheten av Göteborg. Du kan även utgå från andra delar av landet då rollen är nationell. Resor är en naturlig del av rollen och inkluderar såväl dagsresor som övernattningar.

VI ERBJUDER

En stimulerande och affärsutvecklande roll i en spännande organisation, där du har möjlighet att påverka och vara delaktig i den framtida tillväxtresan. Med stor potential att växa, både med marknadsandelar och på det geografiska planet, spelar du en nyckelroll för att realisera bolagets vision och tillväxtplan.

VI SÖKER

För att lyckas i rollen som Key Account Manager måste du ha erfarenhet från en projektsäljande roll inom byggbranschen. Du ser dig själv som tekniskt intresserad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från de segment som vi verkar inom. Utöver detta ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet från att ha jobbat inom fasad och/eller prefab.
  • Ett relevant nätverk inom branschen
  • Goda kunskaper i engelska och svenska då detta är en förutsättning för att lyckas i rollen.
  • Relevant utbildning från universitet eller motsvarande (meriterande)

För att lyckas och trivas i rollen som Key Account Manager har du dessutom förmåga att analysera, prioritera, strukturera och driva ditt eget arbete. Du är nyfiken, lösningsorienterad och har modet att testa nya tillvägagångssätt, samt förmåga att ställa krav och argumentera för din sak när det behövs. Som person är du lyhörd, smidig och har en naturlig förmåga att samarbeta och skapa förtroende.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Unilin med SalesOnlys rekryteringskonsult Linus Nilsson. Varmt välkommen med din ansökan redan nu, önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linus. Intervjuerna kommer att starta efter under vecka 33. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Läs om mina kollegor