Lediga jobb

Utesäljare

Utesäljare till TTM Energiprodukter i Norra Sverige

Vill du vara en del av ett innovativt, expanderande och marknadsledande företag? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för kundrelationer och drivs av att ha frihet under ansvar? Då bör du läsa vidare!

TTM Energiprodukter erbjuder kunskap och produkter som ger lösningar för lönsamma hydroniska system till kunder inom fastighet och VVS. Våra lösningar ger effektiva flöden, förenklar installation och ger en säker, långsiktig funktion med bra totalekonomi för våra slutkunder. TTM Energiprodukter är idag det marknadsledande företaget i Sverige och har över 50 års erfarenhet av att bedriva en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Nu letar vi efter vår nya Utesäljare som kommer hjälpa oss på vår fortsatta tillväxtresa och som kommer vara ansvarig för kundkontakten i Norra Sverige. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER:

 • En roll i ett välkänt och marknadsledande företag
 • En roll där du kommer erbjuda dina kunder innovativa och lönsamma produkter med hög kvalité
 • Bra utvecklingsmöjligheter i form av individuell coachning och utbildning
 • En roll i ett härligt företag med bra kultur och värderingar
 • En roll i en platt organisation där det är nära till beslut
 • En roll med mycket frihet under ansvar

OM ROLLEN:

Som Utesäljare hos TTM Energiprodukter kommer du ansvara för att etablera och utveckla kundrelationer samt vägleda dina kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Du kommer följa upp offerter och besöka kunderna på plats samt ge dem tekniskt stöd och rådgivning. I rollen kommer du ha daglig kontakt med innesälj-avdelningen och orderavdelningen där du kommer få all stöttning du behöver för att kunna leverera hög kundnöjdhet och göra ett kvalitativt säljarbete. Du kommer jobba i ett CRM-system för att strukturera och följa upp dina arbetsuppgifter.

I rollen som Utesäljare för regionen Norra Sverige kommer du jobba för att skapa djupa och tillitsfulla relationer med guldkant och leverera hög kvalité till dina nya och befintliga kunder. Tjänsten innebär en hel del resor och eventuella övernattningar i ditt distrikt. Du utgår från ditt hemmakontor i din region som t.ex. kan vara i närheten av Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå eller Luleå. Du rapporterar till Försäljningschef.

OM DIG:

TTM Energiprodukter söker dig som trivs i en miljö som präglas av nytänkande, högt tempo och där man motiveras av de gemensamma målen. För att ha bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i rollen behöver du vara en en strukturerad person med en passion för leverans av helhetslösningar och långsiktiga kundrelationer. Som person är du ansvarsfull, kommunikativ och affärsmässig. Du är har en inre trygghet, skapar tillit och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang.

Vidare ser vi att du har:

 • 2+ års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Du har lätt för att skapa kontakter och bibehålla långsiktiga relationer
 • Du är trygg i dig själv
 • Du skriver och talar flytande svenska
 • Är en lagspelare
 • Van och trygg med digitala möten
 • Tekniskt intresse
 • B-körkort
 • Meriterande: Erfarenhet från en likande roll
 • Meriterande: Erfarenhet från VVS- eller fastighetsbranschen

Har du det som krävs för att lyckas i rollen – skicka in din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sophia Silfvercrantz. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia Silfvercrantz på nummer 076-0001869 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se

MER OM TTM ENERGIPRODUKTER

Läs mer om oss på vår hemsida: TTM Energiprodukter

Läs om mina kollegor