Lediga jobb

AFFÄRSDRIVEN PROJEKTLEDARE TILL RGS NORDIC

Vill du vara del av en dynamisk, innovativ och proaktiv verksamhet? Brinner du för att göra skillnad inom miljö och cirkulär ekonomi. Då har vi ett spännande jobb som affärsdriven Projektledare Syd med placering på vårt kontor i Göteborg eller i Malmö.

Som ett av Nordens största miljöföretag ser vi det som vårt åtagande att aktivt bidra till samhällets övergång till den cirkulära ekonomin. Vi har lång erfarenhet av att behandla förorenad mark och vatten samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

OM JOBBET

Som affärsdriven projektledare ansvarar du för att starta upp driva och leda olika projekt inom marksanering och vattenrening. Du resursplanerar projekten och ser till att de blir färdiga enligt utsatt tidplan och budget. Du är ytterst ansvarig för den ekonomiska lönsamheten i projekten och håller hela tiden koll på eventuella förbättringsåtgärder. När arbetet är färdigställt kommer du att analysera och utvärdera både ekonomin och kvaliteten i projektet. Du rapporterar till och förankrar beslut med projektchefen för region Syd.

I projektledarroller har du ett kommersiellt fokus där du med lyhördhet och service vårdar och utvecklar våra kundrelationer och även blickar framåt för möjligheter till nya projekt. Du gillar förändringsarbete och ser projektarbete ur både ett miljö- och affärsperspektiv. I rollen kommer du att räkna på anbud tillsammans med projektchefen och ni har en ständig dialog om hur ni kan utveckla våra kundrelationer. För att kunna nå dina och regionens mål har du tillgång till all expertis inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark.

DINA PERSONLIGA FÄRDIGHETER

Vi söker dig som har erfarenhet från projekt i bygg- eller entreprenadbranschen. Har du även arbetat med föroreningar i mark är det meriterande men inget krav. Du kanske jobbar hos en anläggningsentreprenör idag men känner att du vill till en roll med ett större ansvar. En förutsättning är att du har ett intresse för försäljning och affärsutveckling i kombination med en förmåga att kunna driva större projekt. Du gillar utveckling och förändring och vill ha en stor påverkansgrad själv.

Då rollen innebär många kontaktytor internt som externt så sätter vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta. Du har även en god förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva mot uppsatta mål. Du har lätt för att organisera och förstår vikten av att vara en god kommunikatör. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska språket. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav.

VÅRT ERBJUDANDE ÄR STARKT

Vi kan utlova ett arbete med omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Du kommer att omges av ett fantastiskt team av kompetenta kollegor och medarbetare, där humor och integration är en viktig del vardagen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på något av våra kontor i Göteborg eller Malmö.

OM REKRYTERINGSPROCESSEN

Tycker du att ovanstående låter spännande är du välkommen med din ansökan. Vi samarbetar med SalesOnly vid denna tillsättning och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher Thorstrand via mejl, christopher.thorstrand@salesonly.se.

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev genom länken ansök. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och arbetar med löpande intervjuer.

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar i Sverige som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.

Läs om mina kollegor