Lediga jobb

New Business Sales Manager

Nexxiot söker en New Business Sales Manager. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och med digitalisering vara med att omvandla en hel bransch? Brinner du för att göra affärer och är en relationsbyggare av rang?

-Då är Nexxiot rätt bolag för dig.

Om Tjänsten & Bolaget

Nexxiot är pionjärer inom fraktteknologi och ett ledande bolag inom TradeTech lösningar med huvudsätet i Zürich, Schweiz. Nyligen gick Nexxiot ut med sin nya produkt Cargo Monitor, en revolutionerande sensorenhet som ger en oslagbar anslutning och prestanda. Cargo Monitor ska revolutionera den globala sjöfrakten genom spårning av frakten i realtid i kombination med mätbar status på frakten över hela världen. Idag finns det uppskattningsvis 40 miljoner containrar runt om hela världen som inte mäts eller är spårbara på något sätt. Detta vill Nexxiot ändra på tillsammans med dig!

Som New Business Sales Manager kommer du att vara med på en fantastisk digitaliseringsresa. Kunder finns över hela världen och detta är en unik möjlighet att driva processer i olika kulturer och miljöer. Du förväntas därför kunna resa ca 66 dagar om året med huvudfokus på Sverige, Europa och USA. Du kommer att driva dina egna processer från ax till limpa och öka spridningen och kännedomen av produkten. Till din hjälp kommer du ha en engagerad chef som har varit med i bolaget från start.

Vi Erbjuder

 •        Tillväxtresa på ett bolag i en spännande fas
 •        Bra fast lön med årlig bonus
 •        Resor i Sverige, Europa och USA
 •        Hjälpsamt och drivet team med hög kompetensnivå

Din Profil

Vi söker dig som älskar nykundsförsäljning och är en förtroendeingivande relationsbyggare med ett intresse för hårdvara. Du som har ett naturligt driv och brinner för att förbättra och effektivisera. För att lyckas i rollen krävs en entreprenörsanda och ett intresse för att göra affärer både inom Sverige och internationellt.

Erfarenheter & Kompetenser

 •         Hög nivå på svenska och engelska i tal och skrift.
 •         Erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat
 •         Erfarenhet av nykundsförsäljning
 •         Erfarenhet av CRM system och Officepaketet.
 •         Jobbat med försäljning utanför Sverige
 •         Ett genuint intresse för hårdvara
 •         Körkort

Om Nexxiot

Bolaget har sitt HK i Schweiz. I Sverige bygger man upp organisationen vilket innebär att man utökar säljstyrkan och andra nyckelfunktioner inklusive utvecklare. Du välkomnas till fräscha lokaler i centrala Stockholm och kommer att jobba i ett team med tre säljare och en Customer Success Manager som kan hjälpa dig att komma igång. Schweiziska Nexxiot har länge verkat i branschen och har nu gjort ett strategiskt uppköp av det svenska bolaget MOST Tech för att kunna ta nästa kliv på marknaden. I och med uppköpet har man nu tillgång till smart hårdvara i containrar vilket öppnar upp helt nya möjligheter. Vi hoppas du gillar tanken på att vara med på denna resa och att du om några år tittar tillbaka och konstaterar att du var en avgörande faktor.

Är du redo att hoppa in i den roligaste tiden i din karriär och vara med på en häftig resa i en spännande bransch? Tveka då inte att söka tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mikael Majoros på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael på 076-007 17 40 eller mikael.majoros@salesonly.se

Läs om mina kollegor