Lediga jobb

Innesäljare VS - Trelleborg

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som innesäljare innebär att du har ett nära samarbete med utesäljare. Du är involverad i kundmöten och ni sätter gemensamma planer och mål för regionen. Med gemensamt kundansvar är du delaktig under hela säljprocessen och genom samtliga faser i kundens projekt. Du agerar spindeln i nätet och har daglig kontakt med både kunder, utesäljare och leverantörer. Detta innebär att du verkar för ett starkt samarbete internt och externt gentemot kund. Du kommer att vara en nyckelperson som ansvarar för en serviceupplevelse i världsklass!

Som teknisk innesäljare inom Ahlsells segment VS, utvecklar och arbetar du med kunder inom installationsområdet värme och sanitet.

Som innesäljare håller du ihop affären i regionen, samt hanterar hela order- och ibland även offertflödet. Du är behjälplig för kunderna som kommer in i butiken och tar alla inkommande kundsamtal. Vidare ansvarar du för att erbjuda rätt lösningar och produkter, samt följer upp och återkopplar till kund vid minsta förändring i säljprocessen. För att uppnå gemensamt uppsatta resultat- och kvalitetsmål, krävs god vana av att jobba snabbt och effektivt med digitala system. Kundservice med både noggrannhet och effektivitet är avgörande och din ansvarskänsla för god kundupplevelse ­­­­är 100%.

Du kommer ingå i ett team som består av dig, andra innesäljare och utesäljare som arbetar med kunder i regionen men även andra filialer och rapporterar till Per-Olof Lindeberg, Säljchef. Placering blir Ahlsells säljkontor i Trelleborg och distriktet är Trelleborg med omnejd, därför ser vi gärna att du bor i distriktet.

VI ERBJUDER DIG

Våra värdeord är ÖPPENHET, ENKELHET och ANSVAR, vilka genomsyrar Ahlsells ledarskap och förhållningssätt, från koncernledning och genom hela verksamheten. Vi värnar om oss som team, vi bryr oss och utvecklas tillsammans. Som medarbetare och ledare, verkar vi alla för ”One Ahlsell”, genom att ge och få stöd internt. Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vårt mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen. Vidare erbjuder vi:

  • ett attraktivt anställningspaket
  • en gedigen introduktion
  • varierande och stimulerande arbetsuppgifter
  • en kompetenspräglad, öppen och förbättringsdriven arbetsmiljö
  • en nyckelroll i vår säljorganisation – en del av Sveriges största säljorganisation

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik, projektledning och kundkontakt, där ditt servicetänk, engagemang och strukturerade arbetssätt varit avgörande för din framgång. Av erfarenhet vet du att ordning och reda är oerhört viktigt för att vara framgångsrik i säljarbetet. Digitala arbetsverktyg behärskar du obehindrat och visst är CRM din bästa vän för att kunna vara sådär proffsig gentemot dina kunder och ditt team internt?

Övriga kvalifikationer:

  • erfarenhet inom område VS, gärna erfarenhet av försäljning samt säljadministration
  • ett öppet, initiativrikt, socialt och serviceinriktat förhållningssätt
  • en naturlig fallenhet för struktur, samtidigt som du gillar att ha flera bollar i luften
  • självständig, med förmåga och vilja att samarbeta – laget före jaget!

Kände du precis att den här rollen passar dig? Då ser vi fram emot din ansökan, bestående av CV samt personligt brev så snart som möjligt. Det går bra att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara frågorna i ansökningsformuläret.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

OM AHLSELL

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Läs om mina kollegor