Lediga jobb

Sales Manager

Invibes är ett internationellt teknikföretag som skapar innovation inom digital annonsering. Bolaget förvandlar med hjälp av kreativa och engagerande annonsformat det sätt som konsumenter interagerar med varumärken på. Invibes jobbar med lokala premiumpublicister för att hjälpa annonsörer stå ut från mängden och öka sin synlighet mot sina målgrupper genom relevant kontext.

Sedan starten 2011 har Invibes fortsatt att växa internationellt och finns idag på flera europeiska marknader samt i Sydafrika & Förenade Arabemiraten. Bolaget växer 50–100% årligen och har sedan 2021 en egen säljorganisation i Sverige.

Läs mer om bolaget på invibes.com

OM ROLLEN

Vi söker nu efter en Sales Manager som vill vara en mycket viktig del i bolagets spännande resa. Det här är säljrollen för dig som älskar att bryta ny mark och som drivs av kicken att vinna nya kunders förtroende – om och om igen.

Ditt uppdrag är att proaktivt sälja Invibes in-feed-lösning till mediebyråer och/eller bolag som vill nå ut till sina kunder på ett mer effektivt sätt. I rollen som Sales Manager jobbar du för att skapa relationer och göra affärer samtidigt som du erbjuder dina kunder en nytänkande och flexibel lösning.

I tjänsten som Sales Manager kommer du att… 

 • Presentera Invibes lösning för potentiella kunder – kunder som du själv har identifierat och bearbetat
 • Ge råd, kartlägga och hitta lösningsförslag åt kunder. Från önskemål till faktiska behov, definierar och säkerställer du villkor för leveransen av nya projekt. Som Sales Manager följer du med från första mötet till kontraktsignering
 • Planera, strukturera och följa upp ditt arbete för att säkerställa att du når dina och företagets mål
 • Jobba tillsammans med resten av organisationen för att fortsätta ha en bra insikt i produktportföljen och innovationer samt hur den kan utvecklas till kundens fördel

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som brinner för försäljning och drivs av att göra affärer. Du är energisk, ambitiös och engagerad i det du gör och inspirerar människor omkring dig. Utöver detta är du:

 • Flexibel och gillar att testa dig fram, samtidigt som du är en strukturerad och stark kommunikatör visuellt, i tal och i skrift.
 • Lyhörd, förtroendeskapande och bra på att fånga upp behov och att få olika människor och kompetenser att förstå varandra och samarbeta.
 • Erfaren och vet du hur man skapar ett värde för kunden i en sälj-dialog och nyttjar gärna kraften ur sociala kanaler och digitala plattformar i ditt säljarbete.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen måste du ha en bakgrund inom mediabranschen med ett kontaktnät hos mediebyråer och/eller annonsörer. Du har dessutom en förståelse och ett stort intresse för hur den digitala annonseringsmarknaden fungerar.

 Vidare så tror vi att du:

 • Är resultatinriktad – en av dina främsta drivkrafter är att göra affärer
 • Har en intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla ett behov till en skräddarsydd lösning
 • Är förmögen att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift
 • Har en vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och Rekryteringskonsult Linus Nilsson. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor