Lediga jobb

Account Executive

Om rollen och om Starweb:

Varför våra kunder väljer oss som partner är tydligt – Vi är det absoluta förstahandsvalet för att du som kund skall kunna växa smidigt med endast en enda helhetsleverantör av e-handel, identitet och ekosystem. Vi har 20 års erfarenhet i branschen och hjälper våra kunder att bli en utbildad e-handlare. Som Starwebs medarbetare trivs du bäst hos oss om du är en entreprenörsdriven, innovativ och engagerad person. Vi sätter högt värde i prestigelöst samarbete och där alla tar det extra steg som krävs för att nå framgång. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande partnerskap och de konsultativa premiumlösningar vi erbjuder våra kunder och partners idag.

Vi söker nu en Account Executive till vårt team i Malmö och det är här du kommer in i bilden. Det här är säljrollen för dig som älskar att bryta ny mark och som drivs av kicken att vinna nya kunders förtroende. I din roll som Account Executive blir ditt uppdrag att proaktivt sälja våra e-handelslösningar till nya kunder i södra Sverige – vilket förutsätter att du förstår kundens affär och har ett högt affärsmannaskap. Vidare har du alltid örat mot marken och är snabb på att identifiera nya affärsmöjligheter hos prospects. Vi tror vi att du är van att driva och leda din egen sälj-pipe från prospektering till stängd affär.

Om dig

Du är en vinnarskalle av rang, nyfiken, social kameleont som älskar att träffa nya människor. Du går i gång på att göra bra resultat, men är också ödmjuk inför det faktum att ingen är ensam superstjärna. Det innebär att du är skicklig på att bygga relationer även internt med övriga säljfunktioner – Tillsammans gör vi skillnad!

Vidare så tror vi att du har:

  • Eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning med tydlig inriktning mot IT nära tjänster (systemförsäljning, ERP, SaaS, Telecom mm)
  • Intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde
  • Vana av att arbeta gentemot C-level beslutsfattare
  • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
  • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift

Är du rätt för oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om Starwerb

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Selander på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor