Lediga jobb

Key Account Manager region Mellan eller Öst

Som Key Account Manager har du här en nyckelroll i säljorganisation där du kommer att ansvara för att driva projektförsäljning mot regionala fastighetsägare och öka närvaron på den lokala marknaden. Ditt uppdrag blir att utveckla samarbetet och affärsrelationen med våra absolut viktigaste kunder men även att skapa nya kontaktytor på befintliga och nya kunder. Du tillbringar mycket tid ute/digitalt hos kund även och för att lyckas måste du ha förmågan att sätta dig in i de problemställningar och utmaningar som kunden har samt kunna omvandla dessa till affärsmöjligheter. Du kommer att jobba med att förbättra och förfina vårt erbjudande inom region mellan/öst som innefattar (Värmland, Närke, Östergötland, Mälardalen) där du kommer bli en central del i vår fortsatta utveckling.

Det är ett stort eget ansvar i rollen men det krävs också ett stort mått av samarbete/teamwork med bl.a. kalkylteamet, tillsammans med stark egen motor samt en bra förståelse för din kundgrupp har du rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

Du kommer att driva försäljning av både entreprenadprojekt och serviceuppdrag inom kommersiella solcellsinstallationer samt tillhörande tilläggstjänster. Att värna och utveckla varumärket regionalt och driva nödvändigt marknadsföringsarbete i samråd med ledningen ingår även i rollen.

Vi erbjuder

Du kommer in i ett spännande skede i vår verksamhet. Vi är i en fortsatt tillväxtfas med starka ägare i ryggen. Vårt team präglas av lagkänsla, kompetens och en vilja att driva energibranschen framåt. Vi strävar ständigt efter att utvecklas, förbättra organisationen och effektivisera våra processer. Vi arbetar aktivt för att ha en kultur präglad av tillit och drivkraft där alla ska trivas och känna sig välkomna. Just därför finns det stora möjligheter till påverkan.

Vi sätter stort värde på vår personal, och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas.

Din Profil – Kompetenser och Egenskaper

  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning mot fastighetsbranschen, erfarenhet från energi eller solcellsbranschen är meriterande 
  • Ett tekniskt intresse och en teknisk baskunskap
  • Ha en god förmåga att förvalta och bygga långsiktiga kundrelationer
  • Kunna svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av att jobba i ett tillväxtbolag eller start-up verksamhet är meriterande

Vi lägger stor vikt vid vem du är och vad som motiverar dig. För att trivas i denna roll är det därför viktigt att du gillar att arbeta i team, men också i en roll som kräver målinriktning och individuell drivkraft. Det är bra om du trivs i en ansvarsroll där det finns goda möjligheter till att påverka.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Varmt välkommen med din ansökan redan nu och om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Vilka är vi och varför ska du välja Luma Energy?

Vi står inför en revolution inom elförsörjning. På Luma Energy ser vi en framtid där företag tar kontrollen över sin egen elförsörjning genom framförallt solel och energilagring.

Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för det. Genom våra lösningar kan företag minska sitt beroende av de stora elleverantörerna och således sina elkostnader samtidigt som de gör en god gärning för miljön och inte tappar fokus från sin kärnverksamhet.

Läs om mina kollegor