Lediga jobb

Key Account Manager - Concept

På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi är stolta över våra varumärken ScanPärsons och Bullens, och alla de produkter vi kan erbjuda våra konsumenter. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.

Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan, från gård till gaffel, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern med närmare 7000 medarbetare och verksamheter både i Finland, Baltikum, Sverige och Danmark. I Sverige finns vi i Stockholm, Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad.

Hållbarhetsarbetet präglar alla delar av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att skapa en miljö som bygger på omtanke, förtroende och respekt, både internt och externt. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Vi gör livet godare – idag och imorgon

HKScan ska växa till ett mångsidigt livsmedelsföretag i linje med vår nya strategi. Vårt viktigaste strategiska mål är att förbättra lönsamheten, vilket i sin tur säkerställer kontinuitet och utveckling av verksamheten. Vår målsättning är att växa till ett mångsidigt livsmedelsföretag med en ledande position i de viktigaste försäljningskanalerna på våra hemmamarknader. 

OM ROLLEN

Som vår nya Key Account Manager – Concept blir ditt uppdrag att utveckla konceptet Korv & Carve till dess fulla potential. Rollen innebär initialt etablering och säkerställning av nya krögare/samarbetspartner, skapa och vidareutveckla kundrelationer, sätta strukturer och processer som gör konceptet mer skalbart, projektledning både externt och internt och såklart ansvaret att göra lönsamma affärer. Utöver att ansvara för Korv & Carves tillväxt och framgång, letar du efter synergier till andra potentiella områden för nya satsningar och koncept. I din roll som KAM, ansvarar du även för ett antal kedjekunder inom Foodservice.

Då rollen som KAM – Concept är ny hos oss finns möjligheten att forma rollen och dess innehåll, samtidigt som du blir en del av ett ledande företag som ansvarar för Sveriges livsmedelsförsörjning framåt. Vi ser därmed gärna att du även har intresse för det samhällsekonomiska i uppdraget med fokus på rätt och bra affärer.

Då dina kunder kommer bestå av allt ifrån krögare i Sälen till Båstad, är resor i tjänsten ett inslag (uppskattat antal med övernattningar är ca 40-50 st). Du ansvarar själv för att styra och planera din tid varav du bör vara strukturerad.

Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm, där vi tillämpar ett hybridarbetssätt.

OM DIG

För att lyckas i rollen som KAM concept är du van vid försäljning, företrädelsevis från koncept, där projektledning varit ett inslag. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet från Foodservice och trivs i vår bransch och bland krögare. I övrigt är du en resultatorienterad lagspelare, har förmågan att bygga relationer såväl internt som externt samt bidrar med energi, driv och en prestigelös inställning. Du har en stark vilja att utveckla affären och trivs när den ena veckan inte är den andra lik. Du är trygg i dig själv, skapar tillit och förtroende i dina relationer och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang. Du tar ansvar, satsar helhjärtat på ditt uppdrag och bidrar med positivitet och engagemang till teamet.

DINA ERFARENHETER OCH KOMPETENSER  

  • Erfarenhet från B2B försäljning och projektledning
  • Erfarenhet från Foodservice / HoReCa / Fmcg
  • Affärs- och kundorienterad, förhandlingsvana
  • Hög energinivå och intensitet i att utveckla affärer och bygga kundrelationer
  • Lyhörd och skapar goda relationer internt och externt – du skapar tillit och förtroende
  • God kommunikationsförmåga och högt engagemang
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Relevant eftergymnasial utbildning, akademisk utbildning är meriterande

Vill du bli HKScans nya Key Account Manager – Concept – skicka in din ansökan! Urval och intervjuer sker från mitten av augusti med tillträde enligt överenskommelse. Vänta inte med att söka, du är varmt välkommen med din ansökan redan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan annonseringsperiodens slut.

MER OM HKSCAN

Läs mer om oss på HKScan

Läs om mina kollegor