Lediga jobb

Sales Development Representative

Nu söker vi på Jobylon efter en stjärna som vill vara med och ta vårt säljteam, vår produkt och våra kunder till nästa nivå!

Är du en person som är i början av din säljkarriär och som vill bli en del av ett drivet säljteam på ett SaaS-bolag i tillväxt? Vi växer, och för att fortsätta göra det behöver vi en Sales Development Representative som kan få oss att accelerera ännu snabbare. Kanske är det just dig vi söker!

Vilka är vi?

Vi är idag ett team på 44 Jobylonians som alla tillsammans arbetar med ett tydligt uppdrag – ”Hiring Simplified”. Varje dag hjälper vi HR avdelningar runtom i världen att på ett enkelt sätt skapa och sprida nytänkande jobbannonser samt hantera sina kandidater i ett användarvänligt rekryteringsverktyg.

Idag är vi stolta över faktumet att Jobylon används och uppskattas av hundratals framgångsrika internationella varumärken världen över så som exempelvis KPMG, McDonald’s, Capgemini, och Northvolt.

Vad gör en Sales Development Representative (SDR) på Jobylon?

Som SDR kommer ditt huvudansvar ligga i att skapa nya försäljningsmöjligheter genom att kvalificera och kontakta leads i nära samarbete med våra Account Executives och vårt marknadsteam.

Rollen som SDR är en av de viktigaste och mest avgörande rollerna vi kommer att rekrytera in då du kommer att göra ett stort avtryck på vår säljprocess och vad vi vår ut av våra marknadsaktiviteter i slutändan. Som SDR kommer du att vara kittet mellan marknad och sälj och den som ser till att våra leads konverterar till faktiska kunder. För att summerat det, kan man säga att du som SDR kommer att vara det klappandet hjärtat som får hela vår försäljningsprocess att gå runt!

I rollen kommer du att fokusera på följande delar:

 • Kontakta outbound leads som du själv kommer att prospektera enligt vår Ideal Customer Profile
 • Kontakta inbound leads baserat på MQL’s från vårt marknadsteam
 • Kontakta, följa upp och boka möten med de inkommande förfrågningar som kommer in
 • Göra riktade säljinsatser för att boka möten med potentiella framtida kunder
 • Utveckla och förbättra processer för att kvalificera och utveckla leads

Om dig och varför du kommer spela en viktig roll:

Ett av våra ledord på Jobylon är “Passion for Business”. Allt vi gör ska i slutändan resultera i konkret affärsvärde för våra kunder. Med detta ledord i ryggen har vi det senaste året vuxit kraftigt och står nu inför vår mest expansiva fas hittills. Under de kommande åren kommer du som Sales Development Representative få chansen att vara med på en spännande resa med högt tempo och vi tror därför att du som person trivs i en miljö där du motiveras av just detta!

För att trivas i rollen som SDR tror vi att du:

 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på ett SaaS bolag.
 • Har ett öga för vad som särskiljer en verklig försäljningsmöjlighet.
 • Du vet hur man skapar relationer och är inte rädd för att ta kontakt med beslutsfattare på några av de största företagen i norden.
 • Är en ambitiös, resultatinriktad med starka kommunikationsegenskaper.
 • Har ett skarpt affärssinne och gillar att vinna. Du gillar sannolikt också att utveckla processer, och bidra till att Jobylon ständigt förbättras.
 • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Följ med oss på vår resa!

Är du redo att ta Jobylon till nästa nivå? Missa då inte möjligheten att komma in tidigt i ett drivet säljteam på ett spännande SaaS-bolag i tillväxt! Vi intervjuar kandidater löpande, så sök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Per Sävje. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per på mejl: per.savje@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor