Lediga jobb

Säljare Stockholm

Som säljare har du en nyckelroll i vår verksamhet där du arbetar med nykundförsäljning av tjänster inom payroll där du äger hela kedjan från prospektering, genom hela säljprocessen till förhandling och avtalsskrivning. Målet är att vägleda kunden fram till rätt lösning där du arbetar mot en personlig budget med hjälp av moderna systemstöd. För att förstå och leverera rätt lösning och ge förstklassig service kommer du att få en onboarding och utbildning inom området. Du kommer att arbeta nära försäljningschefen och andra relevanta resurser i teamet för att skapa trygghet för dig vilket i slutändan leder till bästa tänkbara lösning för kunden.

Du kommer fokusera på vårt produktutbud som är en modern molnbaserad tjänst för lönehantering. Du har kontinuerlig kontakt med HR och ekonomiavdelning hos dina kunder. Som säljare hos oss arbetar du med att komma med lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens önskemål och behov.

Placering på kontoret i Stockholm.

Vi erbjuder:

  • En nyckelroll i vår organisation
  • Att vara en del av en stor och väletablerad koncern med ett starkt varumärke
  • En stark kultur med korta beslutsvägar och en öppenhet för idéer och utveckling

Om dig – erfarenheter och personliga egenskaper

  • Har ett par års erfarenhet av B2B försäljning, gärna med lösningar för HR och ekonomi
  • Inte räds av nykundsbearbetning
  • Har förmågan och erfarenheten för att kunna identifiera och bygga relationer med beslutsfattare inom HR
  • Arbetar självgående och har även lätt för att samarbeta i försäljningsteamet samt i tillfälliga konstellationer

Din profil

Du som söker är proaktiv, känner ett starkt engagemang och en vilja att lyckas. Du är van att uppnå mål och du har koll på siffror och budget. Branscherfarenhet ser vi som en bonus, men dina personliga egenskaper är det viktigaste för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Vi tror att du på ett naturligt sätt förmedlar värdet av våra tjänster.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Varmt välkommen med din ansökan redan nu och om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig fram till den 8e juli! Intervjuer sker efter semestern med start från vecka 33. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Söderberg & Partners Löner

Söderberg & Partners Löner arbetar med löneoutsourcing och erbjuder en totallösning för lönehantering och tillhörande personaladministration. Bolaget grundades för ca 15 år sedan och, precis som övriga bolag inom Söderberg & Partners, befinner sig en tillväxtfas. Vi är idag ca 45 anställda med kompetenser inom löneberäkning, integrationer, utveckling, försäljning och andra områden via koncernens gemensamma arbete. Kontor finns på orterna Sundsvall, Örnsköldsvik och i Stockholm där huvudkontoret är.

Läs om mina kollegor