Lediga jobb

Business Development Representative på SaaS-bolag

Vill du göra karriär på ett internationellt SaaS-bolag?

nShift är den globalt ledande leverantören av lösningar som hanterar leveranser i molnet (Cloud Delivery Management) och möjliggör friktionsfria transporter och returer av nästan 1 miljard försändelser i 190 länder. nShifts programvara används globalt av e-handelsbolag, detaljhandeln, tillverkande industrin och 3PL-avsändare. nShift har sina huvudkontor i London och Oslo. Totalt är vi ca 500 anställda på våra kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Storbritannien, Polen, Nederländerna, Belgien, Rumänien och Schweiz.

nShift är på en spännande internationell tillväxtresa och söker nu en Business Development Representative (BDR) som vill kicka igång en säljkarriär. Du kommer stärka vårt nordiska team och blir en viktig del på vår tillväxtresa. Du kommer bidra till att skapa friktionsfria leveransupplevelser för företag och deras kunder genom att föra dialog med rätt stake holders på c-level, boka möten och bygga en pipeline med möten för säljarna. Du talar och skriver svenska och engelska flytande, du har en energisk ”kan-göra-attityd” och är bekväm med att arbeta i högt tempo med starkt målfokus. Det här är en fantastisk möjlighet att komma in på ett snabbväxande, framgångsrikt och innovativt SaaS-bolag för att få värdefull erfarenhet för att förbereda dig för en spännande karriär inom SaaS-försäljning – detta kan vara din språngbräda till framtiden!

VI ERBJUDER

 • Ett spännande jobb i den växande SaaS-branschen på ett bolag i framkant
 • En dynamisk organisation med höga tillväxtambitioner
 • Attraktiva karriärmöjligheter i en internationell miljö
 • Högt tempo!
 • Drivna kollegor fyllda av passion för det de gör – teamwork och kul på jobbet!
 • Möjlighet till att löpande lära dig nytt och utvecklas

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Business Development Representative ingår du i det nordiska SMB (Small and Medium Size Businesses) Sales & Business Development teamet. Teamet är en viktig och central del av vår snabbt växande säljorganisation. Affärsutvecklingsteamet ansvarar för att generera och kvalificera leads / boka relevanta möten på c-level till försäljningsavdelningarna i Norden. Business Development Representative-funktionen är strategiskt viktig. Du bidrar till tillväxten och som en nyckelspelare i det växande teamet bidrar du direkt till pipelinetillväxten. En stark pipeline är absolut avgörande för framgångsrik försäljning – du kommer driva nShifts långsiktiga framgång! Hur coolt är inte det?

 • Du kommer vara ansiktet utåt för företaget och ansvara för att skapa intresse hos potentiella kunder, som kanske inte ens vet att de har ett behov av våra lösningar – med fokus på den nordiska marknaden och de största bolagen inom tillverkande industri
 • Du ansvarar för att identifiera, nå ut, kontakta (telefon, e-post) och engagera nya potentiella kunder – du hittar nya försäljningsmöjligheter
 • Du kvalificerar inkommande leads genom leadsuppföljning och dirigerar de säljkvalificerade leadsen (SQL) till säljarna
 • Du ansvarar för att boka möten till säljarna

Det här är en fantastisk karriärmöjlighet om du har vad som krävs för att lyckas i rollen. Du rapporterar till Head of SMB Sales and Business Development Nordics, Sofia Ivansson.

VEM ÄR DU

För att lyckas i denna position bör du vara framåtlutad, energisk, ivrig att lära dig nytt och ha viljan att växa inom försäljning och affär. Du är utåtriktad, social och har en stark vilja att vaska fram nya affärsmöjligheter till säljarna. Du har tålamod och kan hålla motivationen uppe även de mer utmanande dagarna liksom att du gläds åt och hittar energi i alla fina leads du drar in. Du kan arbeta effektivt, strukturerat och är självgående. Du är en lagspelare som trivs i en dynamisk internationell atmosfär.

 • Du är en duktig relationsskapare och kommunikatör
 • Du brinner för att hitta nya affärsmöjligheter
 • Du är självgående och framåtlutad
 • Du har 0-3 års erfarenhet av B2B-försäljning/Affärsutveckling/Prospektering/Bokning av möten/leadsgenerering eller liknande – du har rätt mindset!
 • Du jobbar effektivt och strukturerat
 • Du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift (ytterligare språk är en bonus)
 • Du trivs i en dynamisk internationell miljö
 • Meriterande: Erfarenhet av CRM eller liknande verktyg (t ex Sales Force, Sales Loft, Sales Navigator)
 • Meriterande: Erfarenhet från mjukvara, gärna SaaS-baserade produkter, E-com eller liknande
 • Meriterande: Erfarenhet av supply chain
 • Meriterande: Akademisk examen eller liknande är att föredra (kanske är du nyexaminerad)

Rollen som Business Development Representative är en utmärkt start på en karriär inom försäljning. Kanske har du precis pluggat klart och är en ung akademiker med ett framåtlutat mindset som är sugen på att starta en karriär inom försäljning – skicka in din ansökan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Miléne Strömqvist samt rekryteringskonsult Sophia Silfvercrantz. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut. Ansök nu!

MER OM nSHIFT

nShift har sin grund i 3 väletablerade företag som 2021 gick samman (Consignor, Unifaun och Transmart). nShift erbjuder kunderna en heltäckande molnplattform för att automatisera och optimera hela leveranshanteringsprocessen – från skapande av etiketter till leveransspårning och last mile-logistik till returhantering.

Läs mer om oss på vår hemsida

Läs om mina kollegor