Lediga jobb

Inside Sales Representative Aspia

Drivs du av att skapa affärsmöjligheter och etablera nya kundrelationer? Har du erfarenhet av försäljning och söker ditt nästa steg i karriären? Nu söker vi på Aspia våra nästa medarbetare till teamet i Stockholm. Här ges möjligheten att med frihet under ansvar driva ditt arbete i en viktig roll för Aspias fortsatta tillväxtresa.

Din roll

Som Inside Sales Representative arbetar du dels med nykundsbearbetning över hela landet, du kommer utgå från vårt Stockholmskontor. Utöver detta kommer du även att få ta vissa första möten med potentiella kunder genom digitala möten och genomföra behovsanalys. Tjänsten innebär ett nära samarbete med övriga kollegor. Du kommer att få lägga tid på att hålla dig uppdaterad på branschnödvändig information. I tjänsten som Inside Sales Representative ingår bland annat:

  • Prospektering av nya kunder med hjälp av professionella, digitala verktyg
  • Boka möten åt dig själv och till våra kundansvariga
  • Själv hålla vissa digitala första möten med potentiella kunder
  • Administrera prospektering i Netsuite CRM
  • Hantera inkommande förfrågningar från kunder

Hos Aspia möter du en föränderlig miljö med kunden i fokus. Här ges stora möjligheter till att få vara med och utveckla ditt arbete i en utmanande och intressant tjänst. Bolaget befinner sig i en spännande tillväxtresa och dina utvecklingsmöjligheter är många.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och gärna B2B. Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och prospektering via LinkedIn då det digitala blir allt viktigare för att lyckas.

Vi tror att du har en positiv inställning med ett stort engagemang. Du är van och trivs med att arbeta mot tydligt uppsatta mål och är trygg och bekväm med att hantera potentiella kunder med olika befattningar i dina samtal.

Vidare tror vi att du är:

  • Nyfiken och gillar att skapa nya relationer
  • Strukturerad och noggrann när du prospekterar och administrerar dina aktiviteter
  • Resultatinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål
  • Förtroendeingivande i ditt sätt när du skapar relationer till kunder

I tjänsten arbetar du tillsammans med ett härligt team men med ett stort eget ansvar. Dina dagar kommer att bestå av toppar där du lyckas med dina samtal, men också dalar där din envishet och vilja att nå dina mål kommer att vara avgörande för att du ska trivas och blir framgångsrik i rollen.

Om Aspia

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se 

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på kristian.ekelund@salesonly.se eller 072-308 16 45.

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!