Lediga jobb

Spontanansökan Västra Götaland

Är du intresserad av att ha kontakt med oss men hittar inte drömjobbet just nu? 

Arbetsmarknaden har förändrats. Kandidatmarknaden har förändrats. Sättet vi söker jobb på har förändrats. Världen har förändrats.

Länge har det suttit en ingrodd uppfattning om att rekryterare är trötta på alla inkommande samtal och mail från kandidater som söker jobb. Att rekryterare inte skulle ha tid att prata med kandidater som ringer och ”stör”. Att man inte ska vara aktiv och proaktiv i sitt sätt att söka jobb på.

Vi är av en annan åsikt! Vänta inte!

Här är våra bästa tips:

  • Skicka in en spontanansökan eller registrera ditt CV!
  • Ring upp relevant person på företaget och presentera dig.
  • Följ upp och fråga om ni kan träffas på ett personligt möte.
  • Skapa dig ett nätverk av relevanta personer i branschen. Ha kontakt med fler!
  • Connecta på Linkedin och var själv aktiv på Linkedin.
  • Håll kontakten!

Vänta inte på att andra ringer dig. Var den som ringer först. 

Ju mer vi vet om dig, dina mål och var du vill som nästa steg i din karriär, desto lättare blir det för oss att kunna matcha din profil till kommande tjänster hos oss. 
Vi hjälper dig gärna med navigering bland våra uppdrag, och ger dig tips på hur du optimerar ditt arbetssökande, samt tipsar om smarta sätt att hantera din situation på arbetsmarknaden.

Registrera ditt CV hos oss, ring oss, maila oss och connecta med oss på Linkedin.

Vi ses!        

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!