Affärsinsikter

The SalesConference – Sveriges största säljkonferens!  

Hösten innebär många roliga saker för oss på SalesOnly!

Vi har dels inlett nya samarbeten med intressanta varumärken och dels hälsar vi tidigare kunder välkomna tillbaka. Mitt i vår vardag är vi extra stolta över vårt sponsorskap till The Sales Conference 2018 som går av stapeln den 8 november.

Läs även intervjun här med Ulrica Ekeroth inför The Sales Conference!

Den mycket omtalade Daniel Pink kommer också till Sverige för detta event och är huvudtalare under konferensen. Du som deltagare kan räkna med många nya kontakter, kanske till och med framtidens nya kunder! Tankar och reflektioner kring försäljning kommer att flöda och detta är ett tillfälle som du som säljchef eller vd inte får gå miste om!

Detta är ett datum att notera i kalendern och se till att du anmäler dig snarast! För mer information kring vår medverkan, konferensen i sin helhet eller för att anmäla dig, klicka här!

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!