Affärsinsikter

The Sales conference – nyheter!

På SalesOnly har vi haft ett fantastiskt första halvår fyllt av spännande möten, nya affärer, roliga kunder och fantastiska kandidater.

Under hösten ser vi fram emot en hel del nya satsningar och en av höjdpunkterna är årets The Sales Conference där vi kommer att vara värdar för The Sales Award Gala 2018.

Under galan kommer vi att dela ut priset för Årets B2B Commercial Director 2018. Prisets syfte är att lyfta fram och belöna chefer som är goda föredömen för hur man bedriver ett modernt och innovativt ledarskap i en snabbt föränderlig omvärld. Läs gärna mer om galan, de andra priserna och prisutdelarna här!

Vi hoppas att vi ses den 8 november och får möjlighet att inspireras och utbyta erfarenheter tillsammans!

Läs även intervjun med Ulrica Ekeroth inför The Sales Conference här!

Författare: Anna Falconer, Marknadsansvarig, anna.falconer@salesonly.se, +46 (0)73 661 30 40

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!