The Sales Conference 2019

Efter snart första halvåret på 2019 kan vi konstatera att det har gått i rasande tempo! Vi inleder nya fina samarbeten med spännande varumärken och vi hälsar tidigare kunder välkomna tillbaka. Mitt i vår vardag börjar nu också planeringen av vårt årliga medverkande i The Sales Conference 2019 som går av stapeln den 19 november på Annexet, Ericsson Globe Arena, där vi, på SalesOnly, åter igen är stolta huvudpartners!

På årets konferens kommer vi att bjudas på en härlig spridning av talare! Allt ifrån artisten Petter till den mycket omtalade Jamie Anderson, professor och TED – speaker som anses vara en av topp 25 bland Thought leaders just nu. Du som deltagare kan räkna med många nya kontakter, kanske till och med framtidens nya kunder! Tankar och reflektioner kring försäljning kommer att flöda och detta är ett tillfälle som du som försäljningschef eller VD inte får gå miste om! För att ta del av konferensens program, klicka här!

Detta är ett datum att notera i kalendern och se till att du anmäler dig snarast! För mer information kring vår medverkan, konferensen i sin helhet eller för att anmäla dig, klicka här!

För frågor kring vår medverkan kontakta gärna: Anna Falconer, Marknadschef, anna.falconer@salesonly.se, +46 (0)73 661 30 40