Rekordåret 2021 – nu blir rekryteringskonsulten nationell teamleader

2021 var ett fantastiskt år för SalesOnly med ökad omsättning och ett rekordhögt medarbetarengagemang. För att öka takten ännu mer tar vår rekryteringskonsult Kristian Ekelund nu steget till nationell teamleader. – Jag är oerhört taggad inför uppgiften, säger Ekelund.

Nöjda kunder och ett högt förtroende är ett måste för att bli framgångsrik i rekryteringsbranschen. Därför är det med stolthet som SalesOnly ser tillbaka på ett rekordartat 2021, där vi ökade vår omsättning med över 60 %.

"Med ett växande team och ett rekordhögt medarbetarengagemang så fortsätter SalesOnly sin tillväxtresa och valet av vår teamleader känns mycket naturligt och rätt", säger Jenny Berge, VD SalesOnly.

Satsar på intern kompetens

Som en del i tillväxtresan tillsätter vi alltså från och med 1 juni en nationell teamleader som ansvarar för rekryteringskonsulterna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kompetensen har vi hittat i det egna ledet i form av Kristian Ekelund, senior rekryteringskonsult.

"Det känns jätteroligt att få ta det här klivet och att SalesOnly har valt att satsa på en intern förmåga. Jag är oerhört taggad inför uppgiften", säger Kristian Ekelund och fortsätter:

"Målet är att få de anställda att blomma ut! Genom att maxa deras potential så är vi en resurs i bolagets resa mot nya höjder. De ska känna att de har verktygen som de behöver och att de har en chef att bolla med."

Rekryterar med hjälp av forskning

Trenden är tydlig. Allt fler kunder hittar till SalesOnly, och de är också nöjda med vad de får. Kristian Ekelund är inte särskilt förvånad då fokus alltid är på kund och kandidater.

"Vi inser att de som är våra kandidater i dag mycket väl kan vara våra kunder om fem år. Vi måste ta hand om dem och behandla alla väl. Dessutom så är vi det enda rekryteringsbolaget som backas upp av forskning genom vårt samarbete med Mercury International Research."

"Framtiden för SalesOnly är väldigt ljus. Vi har lagt en bra grund men är samtidigt ödmjuka och beredda på att vara snabbrörliga", säger Kristian Ekelund.