Affärsinsikter

Rätt match vid rekrytering för säljchef och kandidat?

Ulrica Ekeroth, Vd på SalesOnly premiärbloggar i ”Stjärnsäljarna”. Detta är ett nytt format för oss att kommunicera genom och vi hoppas att detta avsnitt ska ge dig som säljchef ett perspektiv av konsten av att rekrytera.

Inför sändning har Ulrica fjärilar i magen och hon säger själv strax innan det är dags för inspelning:

”- Jag har haft förmån att utmana mig själv ett par gånger tidigare, antingen med hjälp av bloggar och att stå på scen. Känslan är densamma, det är lika läskigt varje gång. I förra veckan gjorde jag det igen! Med stolthet och pirr-i-magen fick jag möjlighet att hänga med Philip Gozzi och Thomas Andersson i deras sköna ”Stjänrnsäljarna” podd. Jag har följt podden en tid och jag har med glädje tagit del av de tankar och erfarenheter som delats från de olika gästerna, några okända för mig och andra väldigt välbekanta.
Nu är det alltså min tur – och jag hoppas att så många lyssnare som möjligt får ett värde av den dialog vi hade”

För att lyssna på avsnittet:
http://multipipe.se/stjarnsaljarpodden-avsnitt-11-ratt-match-vid-rekrytering-saljchef-och-kandidat/