PODD: Sätt rätt mål för dina säljare

Många företag misslyckas med att sätta rätt typ av mål för sina säljare. Felaktiga mål leder till bristande fokus och engagemang i säljteamet. Hur bör ert företag och du som ledare agera för att sätta rätt typ av mål för säljarna och hur ska de i sin tur belönas?

Vår inspirerande regionchef på SalesOnly, Kristin Axelsson, har besökt Tillväxtpodden för att prata om dessa komplexa frågor och ger samtidigt exempel på vad som fungerar – och vad som fungerar mindre bra. Hon kommer bland annat att prata om:

  • Vilka mål finns uppsatta och vilka typer av mål passar vilken typ av affär?
  • Vad finns det för olika sätt att belöna en säljare och hur ska belöning balanseras mot fast lön?
  • Vilka vanliga misstag bör du som ledare undvika vid målsättning och belöning?

LYSSNA PÅ TILLVÄXTPODDEN HÄR

Tillväxtpodden är till för dig som är intresserad av att leda eller bidra till att skapa tillväxt för dig och ditt företag. Fokus är områden som berör marknadsföring och försäljning, men flera teman kan med fördel användas som råd och inspiration för att utveckla andra delar av ett företag.

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!