Pepp inför hösten!

Efter en härlig sommar med tid att njuta av kvalitetstid med familj och vänner, ta sovmornar, ägna tid åt sina fritidsintressen och reflektera över första halvåret så är vi nu tillbaka – laddade inför en väldigt spännande höst! Vi har en konjunktur som ser ut att vända och dialoger kring vad som sker i vår omvärld går varm i alla sammanhang.

För oss på SalesOnly är det mycket saker som planeras och som vi ser fram emot! Vi kommer att fortsätta arbeta för att bygga framtidens säljorganisationer med våra kunder, träffa mängder med fantastiska säljpersoner och skapa möjligheter i vår gemensamma affärsplattform. Utöver det kommer vi att fortsätta arbeta med vår digitala plattform och utveckling, onboarda nya kollegor, finslipa processer för att leverera bäst kvalitet och service till våra kunder och kandidater, förhoppningsvis inleda nya samarbeten för att nå ut med våra fina tjänster och mycket mycket mer!

Planeringen inför årets The Sales Conference 2019 och Sales Award Gala är naturligtvis i full gång. Vi ser fram emot att få lyssna på inspirerande och insiktsfulla talare som Jenny Dearborn, Jamie Anderson, Jackie Kothbauer och Susanne Rönnqvist Ahmadi och Petter. Vi vet att vi kommer få möta fantastiska affärspersoner, som precis som vi, brinner för att genuint försöka förstå vad som är framgångsrik försäljning framöver och vilka trender som man bör beakta.

Utöver det har vi också äran att vara delaktiga i juryn som utser årets B2B Commercial Excellence Director of the Year. Juryn kommer att hylla och prisa chefer inom B2B som är representanter för ett modernt ledarskap i en föränderlig värld. Nominera dina talanger här!

Vi vet att detta kommer bli en fartfylld och händelserik höst och är så taggade! Vi ses!

Har ni behov av en säljkonsult? Vi har över 2000 kandidater med konsulterfarenhet i vårt nätverk som står redo att hjälpa er med detta! Läs mer och kontakta oss direkt här!

Författare: Anna Falconer, Marknadsansvarig, anna.falconer@salesonly.se, +46 (0)73 661 30 40

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!