Affärsinsikter

Milstolpe!

Under de knappt åtta år jag haft äran att vara delaktig i Wise Groups resa har så mycket hänt. Vi har med stolthet värnat om våra värdeord Passion, Kvalitet  och Tillväxt och därigenom lyckats bibehålla grundkärnan i den, från början, lilla organisationen till det bolag vi idag är.

En ambition har varit att flytta upp från First North till Small Cap. Under stora delar av 2015 har vi, med vår CFO Charlotte Berglund i spetsen, arbetat hårt för att säkerställa att alla delar av vår verksamhet uppfyller de krav som ställs för att vara ett börsbolag ”på riktigt”.

Så kom då äntligen dagen då vi fick godkännandet och idag fick vår koncern-vd, Roland Gustavsson, ringa i klockan på ”fin börsen”!

Nu fortsätter vår framgångsresa!

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!