Lediga jobb

Key Account Manager

Vill du förändra världen med oss?

Att arbeta med drivmedel och energi är något av det viktigaste man kan göra när världen står inför stora klimatutmaningar. Det kan låta konstigt kanske, men när vi gör förändringar och driver vår verksamhet mot en hållbar framtid i alla led, så gör det skillnad på riktigt. Vi går till jobbet och gör skillnad varje dag.

Nu söker vi en Key Account Manager till vårt Göteborgskontor.

Om oss och om rollen – varför bli en del av Circle K?

Det finns säljorganisationer och så finns det säljorganisationer. Vi har designat vår säljorganisation utefter de senaste forskningsrönen och vi utmanar en konventionell bransch genom Challenger Sales metodik och insiktsdriven försäljning där ambitionen är att ge kunden den lägsta totalkostnaden. Vi lever som vi lär, är en starkt värderingsburen organisation och hos oss får du rätt förutsättningar för att lyckas. Hos oss på Circle K möts det bästa av två världar; resultatkultur i symbios med stark sammanhållning och mycket hjärta. Hållbarhet och fossilfrihet ligger högt på vår agenda och tillsammans ser vi möjligheten av att bidra med lösningar och som globalt företag driver vi marknadsförändringar under vårt starka varumärke.

Vi är nu på jakt efter vår nästa Key Account Manager som har ett starkt intresse för modern försäljning som möter kundernas förändrade köpbeteenden på ett okonstlat sätt. Du ansvarar för att dina 125 kunder inom ditt geografiska område (Västra Götaland och Halland) får maximal utväxling av oss som samarbetspartner, oavsett om det sker genom digitala eller fysiska möten. Dina kunder består av större industrikoncerner, åkerier, stat och kommun samt företag med större fordonsflottor. Som en naturlig del av din vardag som Key Account Manager, identifierar du nya affärsmöjligheter både hos befintliga kunder och hos prospects.

Du utgår från vårt kontor i Gårda och bor med fördel i Göteborg med nära omnejd. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig och få fira dina framgångar!

Om dig

Vi söker dig som är både strukturerad, analytisk och som samtidigt är skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Du håller dig ajour med trender och tendenser på marknaden, utmanar konventioner och går i gång på förändring och förbättring. Med ditt skarpa intellekt, ditt analytiska sinne och näsa för att göra business kommer du hos oss få möjlighet att göra lönsamma affärer med högre komplexitetsgrad. Helt enkelt så triggas du av utmaningar och viljan att leverera det bästa resultatet.

För att fortsätta kunna vara en marknadsledande aktör ser vi det som en stor tillgång att få influenser från andra branscher än vår egen. Vi vill alltså anställa dig som är en vass affärskvinna/affärsman och som kan komma med andra infallsvinklar som berikar!

Sen får vi ju inte glömma att om det hade delats ut diplom för fingertoppskänsla i affärssammanhang hade du kunnat tapetsera dina väggar – du är ju en social stjärna som är svår att inte tycka om!

I övrigt ser vi gärna att du:

  • Har minst 5 års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning där du ansvarat för hela försäljningsprocessen från prospektering till påskrivet avtal, inkl förhandling och avtalssignering
  • Har erfarenhet av att driva längre säljcykler med hög komplexitetsgrad, där du är van att knyta ihop affärer som involverar flera stake holders.
  • Är noggrann, analytisk och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och text
  • Är obehindrad användare av digitala säljstödsverktyg
  • Är riktigt vass på Time Management och kan strukturera och planera din tid väl
  • Innehar B-körkort
  • Inte går någon obemärkt förbi – du skapar långsiktiga relationer med såväl kunder, kollegor och andra interna avdelningar

Känner du att det står ditt namn skrivet överallt i denna annons?! Låt oss veta det genom att omgående söka tjänsten bestående av CV och personligt brev. Det går bra att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara urvalsfrågorna.

Om oss

Circle K är Sveriges vassaste stationskedja. Vi brinner för att skapa den bästa kundupplevelsen med personlig service som vårt signum. Vi utlovar enkla besök, god mat för alla och en marknadsplats i ständig utveckling. Dessutom bygger vi ultrasnabba laddare i hela landet och driver branschen i en hållbar riktning. Vi är alltid på väg. Välkommen till framtidens energistation. Klimatutmaningarna driver oss varje sekund till att göra bättre och göra mer. Allt för ett fossilfritt Sverige. Hjälp oss på resan – tillsammans på väg mot en hållbar framtid.

Välkommen till oss på Circle K!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin på 076-0001889 eller kristin.axelsson@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor