Lediga jobb

Export Sales Manager / Exportsäljare

Är du en affärsmässig tornado, redo att svepa fram med driv, strategi och mod? Vill du arbeta internationellt, värdesätter svensk kvalitet och vill representera ett miljömedvetet företag med egen produktion? Då kan det vara du som är vår nästa Export Sales Manager/Exportsäljare!

Om oss och rollen

Som Export Sales Manager hos oss på  Norbag, som tillsammans med Jonsac är en del av Tingstadkoncernen, blir din roll att driva försäljningen mot både befintliga och nya kunder i Sverige, Norden och Tyskland. Din huvudsakliga uppgift är att sälja våra miljövänliga E-handelspåsar, tillverkade av närproducerat papper. Övergången från plast till papper möjliggör för våra kunder att uppfylla sina hållbarhetsmål samtidigt som de bibehåller kvaliteten och funktionaliteten hos sina förpackningslösningar. Vi riktar oss särskilt till stora och ledande E-handelsföretag inom mode, kosmetik och läkemedelsbranschen. Du kommer att driva affären från start till mål vilket kräver uthållighet, kreativitet och förmåga att skapa relationer. Rollen innebär projektledning och värdebaserad försäljning där vi blir en stabil & långsiktig partner till våra kunder.

I din roll träffar du alltifrån inköpare, produktions- och hållbarhetschefer – vilket förutsätter att du är en säljare som kan kommunicera på affärsengelska på olika nivåer.

Rollen innebär resor i Sverige (här kommer du lägga initialt ca häften av din tid), Danmark, Finland och Norge samt på sikt även Tyskland. Du ansvarar själv för att strukturera och planera din tid, estimerade resdagar är ca 4 dagar varannan vecka. Självklart förespråkar vi balans mellan arbete och fritid men du bör se resor som roliga och en naturlig del av ditt arbetsliv! Lämplig bostadsort är Göteborg så att du kan vara en del av vårt härliga team på kontoret, när du inte är ute hos kund.

Vi erbjuder

  • Ett stimulerande arbete där du varje dag kan känna dig stolt – vi tillverkar högkvalitativa produkter med ett tydligt miljöfokus som ligger rätt i tiden
  • Dig att bli en del av ett tillväxtbolag med stark stabil ägare som investerar i långsiktig utveckling
  • Chansen att arbeta under stor frihet, där kreativitet och lösningsförmåga värderas högt
  • Möjligheten att påverka, utvecklas och göra karriär i ett företag med korta beslutsvägar

Om dig

När vi har valt varandra och vi ska kontakta dina referenser, skulle vi önska att de beskrev dig som en senior säljare trots att du inte arbetat så länge med komplex försäljning. De skulle också säga att du är orädd, nyfiken och vetgirig samtidigt som du är ödmjuk med en tydlig taktkänsla. Du är inte bara skicklig på att prata med de flesta på ett okonstlat sätt, du får dem också att gilla dig. Du har den unika förmågan att snabbt förstå sammanhang och inta strategiska perspektiv. Med ett starkt självledarskap får du dem att bli verklighet!

Du inser att det är affärskritiskt att hålla koll på sina aktiviteter och att arbeta strukturerat, allt för att möjliggöra så kvalitativa kundmöten som möjligt!

Önskade kompetenser & egenskaper

  • Erfarenhet av uppsökande värdebaseradförsäljning inom B2B där du har erfarenhet av längre säljcykler med flera beslutsfattare involverade
  • Strategisk höjd och förmåga att omsätta kundbehov till lösningar
  • Mål är inte bara något du skjuter på en fotbollsplan. Du vet hur man siktar in sig på försäljningsmål och du har koll på hur man förhandlar fram de bästa affärerna
  • Strukturerad: Ordning och reda är din melodi, inkl CRM och andra säljstödsverktyg
    Förmågan att uttrycka dig professionellt i tal och text på svenska och engelska – kan du dessutom tyska är det en stjärna i kanten men inget krav

Ansökan

Om du är intresserad, låt oss veta det nu och ansök!

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin på 076-0001889 eller kristin.axelsson@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om Norbag

I Töcksfors, beläget i västra Värmland, grundades Norbag. Här, i Bengtsfors och i Otterbäcken bygger vi idag vidare på en mångårig tradition av papperspås- och industrisäckstillverkning. Vi är en del av svensk industri med ett förvaltar- och hållbarhetsansvar. Vi värnar om den lokala arbetskraften. Det ger oss en personlig och familjär kultur som vi är måna om att ta tillvara på. Att tillverka påsar och säckar är ett hantverk och hos oss jobbar dedikerade och yrkesskickliga medarbetare.

Läs om mina kollegor