Säljare – Konsultsäljare Public till Capgemini Stockholm

Capgemini är en lyhörd organisation med en familjär gemenskap som erbjuder global kompetens och styrka kombinerat med lokal förankring i svenskt näringsliv. På Capgemini är vi varandras bästa coacher och tillsammans har vi kunskap och projekterfarenhet som är svår att matcha.

Capgemini Public Sector söker nya talanger som vill vara med och utveckla denna starkt växande del av företaget. Capgemini söker nu två säljare som ska hantera myndigheters resursförfrågningar av konsulter. Du utgår från fina och nya lokaler på Kungsholmen. Du rapporterar till Head of Public Sector. I ditt arbete kommer du att få lära dig hantverket genom att vid resursförfrågningar från befintliga kunder säkerställa och planera konsulter som kan bemanna IT projekt ute hos kund. I ditt arbete ingår uppföljning av kund såväl som av konsulter löpande. Du arbetar som säljare för att tillsätta konsulter och på sikt jobba proaktivt med din kund för att få fler uppdrag. Du förväntas säkerställa löpande kundnöjdhet och genom kvalitativa leveranser stärka vårt varumärke. Försäljning sker både genom att bygga nära relationer med våra kunder och genom att aktivt bearbeta och lära känna konsulter.

Vi erbjuder

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och deras kompetens och det är genom denna vi kan göra skillnad hos våra kunder! Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss. På Capgemini arbetar vi i globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet. Du får goda förtjänstmöjligheter från start.

Din profil

Din personlighet och drivkraft kommer vara det avgörande. Vi tror att du är relativt nyutexaminerad från universitet eller högskola. Du kanske har arbetat med sälj i någon form innan, under nått år efter studierna. Du har tydliga ambitioner i ditt liv. Du är en person som tar ägarskap för din egen framgång, du vågar fråga när du är ny för att lära dig. Du har ett självgående sätt, en orädd approach med en tydlig teamkänsla. Du brinner för att uppnå resultat och har ett driv att utvecklas och lösa utmaningar. Du vill arbeta med försäljning och ser detta som ett par års språngbräda i ett internationellt bolag med många möjligheter.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara via mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande med start vecka 2. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro. Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17