Teknisk innesäljare – Säljare

Vill du arbeta med ett starkt varumärke? Lockas du dessutom av att arbeta i en stor internationell koncern med fina utvecklingsmöjligheter är detta en stor möjlighet. Du kanske är i början av din säljkarriär och vill utveckla dig inom B2B försäljning?

Vi söker en säljare som har telefonen som sitt främsta verktyg för att kontakta våra befintliga partners och kunder. Du kommer att ansvara för att på ett serviceinriktat sätt utveckla våra kundrelationer, vara behjälpsam mot våra partners i prisfrågor och andra viktiga aspekter i kundrelationen. Du har ett koordinerande och säljande ansvar. Du triggas också av att kontakta nya potentiella partners och kunder. Som säljare uppskattar du att hålla ett högt tempo och är något av en entreprenör i ditt sinne.

För att lyckas i rollen är du serviceminded och anpassningsbar som person. Vi tror att du är en ambitiös och prestigelös säljare som gärna bidrar med positiv energi. Du tar stort eget ansvar och uppskattar att styra din vardag på egen hand. Du förstår vikten av detaljer och gillar att arbeta kvalitativt och utifrån en tydlig struktur.

Vi erbjuder:

  •  Entreprenörskultur
  •  Snabba beslutsvägar i en platt organisation
  •  Möjlighet att vara med i en förändringsresa
  •  Starka och kvalitativa produkter

För att vara en framgångsrik säljare och lyckas hos oss på D-Link är du van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Du är snabb, lösningsorienterad med stort fokus på kvalité. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är därför öppen och lyhörd inför dina kunders behov.

Vidare om dig:

  •  Minst 1års erfarenhet av B2B försäljning
  •  Intresse för IT
  •  Flytande i tal och skrift, svenska såväl som engelska.
  •  Körkort

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund och Sanna Stjernenfall. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna på sanna.stjernenfall@salesonly.se eller Sara på sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

D-Link designar, utvecklar och tillverkar nätverksprodukter inom Switching, trådlösa lösningar, mediaspelare, datalagring, IP-övervakning och molnbaserad nätverkshantering. I Norden är D-Link den störste leverantören av trådlösa nätverk för hemmet. D-Link har även positionerat sig som banbrytande inom grön IT och var först på marknaden med energisparande switchar och routrar. D-Links Wireless AC-sortiment innehåller ett stort utbud av routers och trådlösa adapters för den som ska uppgradera till den senaste trådlösa standarden. Nästa generations Wireless AC gör att du kan ansluta fler enheter och få snabbare hastigheter och längre avstånd. D-Links nordiska huvudkontor är beläget i Kista. Läs mer på https://eu.dlink.com/se/sv

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17