Key Account Manager – Malmö

Vi söker nu en driven Key Account Manager med ett stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka långsiktiga relationer. Du bearbetar aktivt arkitekter, inredare och konceptutvecklare. Även beslutsfattare hos slutkunder inom definierade segment kommer att finnas med bland dina kunder. Att på ett proaktivt sätt implementera Tarketts golvlösningar och tjänster hos målgruppen samt övriga involverade i stora och små byggprojekt blir en viktig uppgift. Du kommer att ingå i vår säljorganisation med huvudkontor i Sollentuna och tillhöra ett team med kunniga och erfarna kollegor.

Din profil

För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos oss krävs det att du är en genuin lagspelare där din personlighet är helt avgörande. Du bör ha erfarenhet av försäljning mot beslutsfattare på ledningsnivå, samt erfarenhet av bearbetning av föreskrivande arkitekter. Tjänsten är av internationell karaktär, många potentiella kunder verkar i andra länder samt att koncernspråket är på engelska, därför är viktigt att du behärskar det engelska språket i tal och skrift. Du är också förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du utgår från vårt kontor i Malmö och rapporterar till Head of Key Account Management.

 Vi söker dig som:

  • Brinner för nya affärer och utveckla starka kundrelationer.
  • Tycker om att arbeta i team.
  • Har mycket goda säljkunskaper.
  • Har erfarenhet av att bearbeta föreskrivande arkitekter.

 Vi erbjuder:

  • Ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • Marknadsledande produkter.
  • En innovativ och mycket bred produktportfölj.
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär, så väl nationell som internationell.
  • Frihet under ansvar.
  • Tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765259029. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

 Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt väggmaterial för våtrum. Med 34 produktionsenheter och ca 12 500 anställda i över 100 länder är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2016 omsatte företaget över 2,7 mrd Euro och varje dag säljs det ca 1,3 miljoner kvm golv världen över. Tarkett arbetar med långsiktig hållbarhet enligt principerna för cirkulär ekonomi. Sedan 2013 är företaget noterat på Euronext i Paris. För mer information, besök tarkett.se.

Om Desso®

Desso, som är en del av Tarkettkoncernen, är ett ledande varumärke inom innovativa och hållbara textila golv. Dessos uppdrag är att utveckla unika produkter som bidrar till ett förbättrat inomhusklimat som ökar människors hälsa och välbefinnande. All produktutveckling sker utifrån ett innovationsprogram som baseras på tre grundpelare: kreativitet, funktionalitet och Cradle to Cradle-design, som betonar övergången till den hållbara cirkulära ekonomin. Desso-golven används t ex i kontor, hotell, lokaler för utbildning och friskvård, kryssningsfartyg och flygbolag, såväl som i privatbostäder.