Konsultchef – Affärsområde Digital Workplace

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Affärsområde Digital Workplace i Region Stockholm består av specialistkonsulter och specialistsäljare. Vi kompletterar Ateas övriga erbjudanden med våra tjänster och bidrar till att digitalisera kundernas processer på ett sätt som gör dem marknadsledande inom sitt område. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu en Konsultchef till konsultteamet Klient & Samverkan inom affärsområdet Digital Workplace. 

Vi erbjuder:

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

          

Om dig

Befattningen som konsultchef innebär att arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga konsultchefer och ansvara för att leda, engagera och utveckla våra konsulter. Gruppen som söker en ny ledare är ett gäng seniora specialister med många års samlad erfarenhet av och certifieringar inom främst Microsofts erbjudanden. Du har resultatansvar för verksamheten med uppföljning av budget inklusive prognoser och analyser av resultat, vilket självklart betyder att du också har en nära relation med våra kunder och partner. Tjänsten innebär att du har personalansvar, där rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare, coachning och uppföljning av dina konsulter samt löpande personaladministration ingår. Du uppskattar försäljning lika mycket som att leda och utveckla andra människor. Du brinner för att driva affärer framåt genom ditt affärsmannaskap och handlingskraftiga arbetssätt.

För att lyckas som konsultchef på Atea behöver du:

 •         Erfarenhet av B2B försäljning inom tjänsteförsäljning
 •         Erfarenhet av konsultarbete eller försäljning av konsulter inom IT är starkt önskvärt
 •         Erfarenhet av personalansvar
 •         En utåtriktad personlighet
 •         Kunskap om it, speciellt inom samverkanslösningar och dess nytta för verksamheten
 •         Kunna leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
 •         Ett riktigt driv och vinnarinställning
 •         Erfarenhet av att leda och följa upp medarbetare mot satta mål
 •         Vara en doer med pondus, orädd personlighet med ett stort hjärta

 Meriterande egenskaper inkluderar:

 •         Akademisk utbildning
 •         God kännedom om Microsoft och Citrix, och dess tjänster och arbetssätt
 •         Vana vid anbudssvar vid offentlig upphandling

Vill du bli en del av landslaget? 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på sara.sjolund@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 

 

 

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17