Driven distriktssäljare till Toyota Material Handling i Syd

Toyotas framgångar grundar sig på visioner och hängivenhet som sammanfattas i gemensamma principer – The Toyota Way. Teamet i Syd fortsätter sin tillväxtsresa och söker nu en ny kollega som ska bli en del av vårt professionella team och som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

Vi erbjuder dig ett varierat säljjobb på ett av världens största företag

Som distriktssäljare hos Toyota Material Handling kommer du att ta över en upparbetad kundportfölj på ett eftertraktat distrikt. Du kommer ansvara för försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar samt tillhörande serviceavtal och andra tjänster. Du utgår ifrån nybyggda fräscha lokaler i Malmö och kommer bearbeta både befintliga kunder och prospekts i Malmö med omnejd. Kunder är alla företag som behöver en truck, vilket är allt från den lilla butiken till riktigt stora företag med hundratals truckar. Detta gör ditt jobb varierande då du träffar folk inom många olika befattningar och branscher.

Vi jobbar mot tydliga mål men du som säljare får både frihet och eget ansvar där din kreativitet löser kundernas behov. Till din hjälp har du bl.a. en närvarande försäljningschef, en kompetent serviceorganisation samt en marknadsavdelning.

Erfarenheter och kompetenser. Vi söker dig med:

  • ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning (bearbetning/utveckling av nya och befintliga kunder)
  • branscherfarenhet, har du sålt / säljer truckar eller maskiner idag är det mycket meriterande
  • ett stort tekniskt intresse och en skicklighet i att förtydliga kundnyttan 
  • en inre motor, du är driven och självgående, lyhörd och skarp i behovsanalysen
  • en vilja att bidra med värde till dina kunder

Mer om dig:

Vi vill komma i kontakt med dig som arbetat med försäljning mot både nya och befintliga kunder idag och trivs med bägge delarna. Du har en kreativ ådra, är nyfiken och duktig på att hitta nya lösningar till dina kunder. Självklart ser du branschen som en spännande och intressant utmaning. Vi ser helst att du har sålt/säljer tekniska produkter, truckar eller maskiner och tjänster idag. Det viktigaste är att du precis som vi andra, är social, självgående och gillar att göra affärer. När det gäller kunskap är vi många med lång erfarenhet som också gärna delar med oss.

Vi erbjuder dig:

Din utveckling är viktig varför du erbjuds ett genomarbetat introduktionsprogram, återkommande produkt- och säljutbildningar, samt en intern mentor. Rätt person kan även erbjudas utveckling internationellt inom koncernen. Vi erbjuder vidare ett attraktivt anställningspaket med fast lön, provision, tjänstebil samt konkurrenskraftiga förmåner.

Vill du representera ett världsledande företag i sin bransch med marknadens starkaste produkt- och tjänsteerbjudande? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information är du välkommen att kontakta Shahnoza på 076-00 01 810 alternativt shahnoza.ibragimova@salesonly.se. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se Välkommen med din ansökan!

Toyota Material Handling Sweden Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Läs mer på  www.toyota-forklifts.se

 

Kontaktperson

Shahnoza Ibragimova

Regionchef
Malmö
+46 (0)76 000 18 10