Säljare – Customer Sales Specialist

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea, med tjänsteplacering i Kista, dig som vill jobba som Sales Specialist inom Technical Services med fokus på att förvalta och utveckla befintliga avtal. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

              

Din roll i laget

I rollen som Sales Specialist Technical Services på Atea kommer dina arbetsuppgifter bl a bestå av att förvalta och utveckla befintliga kunder med hänsyn till supportavtal, både cross-sell och upsell. I ditt arbete ingår att regelbundet träffa dina kunder och eftersom vi är en nationell enhet innebär arbetet även en del resor. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga delar av Ateas organisation och våra partners. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Sales Specialist är:

 •  Sälja service- och supportavtal
 •  Förvalta och utveckla befintliga avtal
 •  Aktivt arbeta med upphandlingar
 •  Att vara specialist på vårt erbjudande inom Technical Services
 •  Att hålla dig uppdaterad på våra partners tjänster och produkter

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Sales Specialist bör du ha följande kompetens:

 •  Minst gymnasiekompetens
 •  Arbetat med försäljning minst 2 år B2B
 •  Goda kunskaper i Excel
 •  Språkkunskaper: Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift

Meriterande kompetens:

 • Certifieringar på Ateas strategiska partners, t ex Cisco, HPE
 •  Erfarenhet av avtalsjuridik
 •  Arbetar eller arbetat inom IT-branschen

Vill du bli en del av landslaget?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 

 

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17