Stanley Security söker Regionsäljare till Göteborg och Borås

Vill du vara en del av ett av världens största säkerhetsföretag? STANLEY Security är en marknadsledande och heltäckande säkerhetsleverantör som står för kvalitet i alla led. Vi söker dig som vill driva försäljningen av säkerhetslösningar mot både befintlig och ny kund.

 

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och som drivs av utmaningar. I din roll är du konsultativ, nyfiken, affärsmannamässig och fokuserar på värdebaserad försäljning i nära samarbete med dina kunder. Du presenterar kundanpassade lösningar där kundnytta står i fokus. Vi söker i denna process en säljare till Göteborg samt en säljare till Borås. Till din hjälp har du ett kompetent, positivt team och rapporterar till Försäljningschefen med säte i Göteborg, här finns också vårt nybyggda och fräscha kontor!

 

OM DIG:

  • Vi tror du är relationsskapande och sätter kunden i fokus.
  • Förstår teknikförsäljning
  • Branscherfarenhet är positivt
  • God entreprenad kunskap
  • Tidigare erfarenhet av värdebaserad försäljning

Vidare har du ca 3 års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning, med vana att ansvara över ett säljdistrikt. Du behöver inte vara någon tekniker, däremot har du ett intresse av att lära och förstå tekniken bakom våra produkter och tjänster.

 

VI ERBJUDER: 

  • En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag
  • Goda karriärmöjligheter och bra anställningsvillkor
  • Kontinuerlig utbildning och en individuell karriärplan

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information når du Helen på 0723-02 82 51 eller helen.rubin@salesonly.se. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”Ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör som ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. Erbjudandet omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

Läs gärna mer på www.stanleysecurity.se eller www.viarstanleysecurity.se

 

Kontaktperson

Helen Rubin

Rekryterare
Göteborg
+46 (0)72 302 82 51