Leaseplan söker en Key Account manager

Vill du arbeta för marknadsledaren inom billeasing?

Vi söker nu en Key Account Manager som skall ansvara för tillväxten hos våra befintliga kunder inom operationell billeasing. Du kommer att ansvara för ett 20-tal kunder med en bilflotta om 25 bilar eller fler. Du förväntas arbeta strukturerat med fokus och mål att bygga partnerskap med befintliga kunder och säkra deras kundnöjdhet. Som KAM är det essentiellt att kunna påvisa värdet av Leaseplans tjänster och de värden vi kan skapa tillsammans med kunden. Hos oss står alltid kundnöjdhet i fokus! Vi vill att du ser det som utmaning att axla en central roll i vår organisation där du med erfarenhet och energi går i bräschen för utvecklingen. Du rapporterar till Head of KAM.

Din profil

Vi vill att vår nya kollega tillför något som vi saknar. Du är nyfiken och vågar både fråga och ta för dig.

För att vara framgångsrik och trivas hos oss på Leaseplan krävs att du är en prestigelös, modig och initiativrik. Du arbetar strukturerat med ett långsiktigt kvalitetstänk. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett tydligt kundfokus och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetet med längre affärscykler.

Vi söker dig som:

  • Har minst 5 års erfarenhet av försäljning varav 2 år av tjänsteförsäljning
  • Har en tydlig sälj- och serviceprofil med en tydlig struktur i det du gör
  • Har ett stort intresse för fordonsmarknaden
  • Är administrativt noggrann som gillar att ta ansvar.

Vi erbjuder:

  • Personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en stor koncern
  • En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med där vi högt värdesätter en positiv företagskultur
  • Möjlighet att få arbeta med stora internationella kända varumärken

I denna rekrytering samarbetar vi med Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information når Christopher på 0765-25 90 16. Urval kommer ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom vagnparksadministration. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 440 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idag är LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och vagnparksadministration med en total vagnpark om cirka 30 000 fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.