Distriktssäljare – Norrbotten & Stockholm

STIHL fortsätter att stärka sin position i Sverige av produkter inom landskapsbyggande och vill nu stärka sin säljorganisation med ytterligare en Distriktssäljare.

Vi söker nu dig som vill representera vårt starka och välrenommerade varumärke som är förknippat med kvalitet och innovation. Som Distriktsansvarig säljare i Norrbotten samt Stockholmslän med omnejd kommer du att ansvara för försäljningen av marknadens mest konkurrenskraftiga produkter inom motorsågar, röjsågar och gräsklippare. Fördelningen mellan distrikten ligger i din egen struktur och planering, men fokus är till den större delen Stockholm med omnejd. Din främsta uppgift är att utveckla försäljningen och skapa långsiktiga affärsrelationer med befintliga och nya potentiella återförsäljare i ditt distrikt. Du utgår hemifrån och lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd eller Norrbotten.

För oss på STIHL står kundupplevelsen i fokus och som vår nästa säljare är du vår ambassadör. Du arbetar nära dina återförsäljare för att utveckla och öka försäljningen av STIHLs produkter. Du ansvarar för slutkundsaktiviter genom butiksdagar, mässor och andra typer av event.

Vi erbjuder dig

 • Möjligheten att få representera vårt mycket starka varumärke med välrenommerade och högkvalitativa produkter
 •  Företaget är säljorienterat med stor tillväxt och är under ständig utveckling.
 • Du erbjuds ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många kundkontakter på ett bolag som har högt i tak.
 • Vi erbjuder dig attraktiv lön, bonus, friskvårdsbidrag samt tjänstepension och tjänstebil.

Om dig

Vi är intresserade av dig som förstår morgondagens försäljning! Det innebär att vi söker dig som på riktigt skapar värde för dina kunder, får dem att se våra produkter som helhetslösningar och som kan konceptualisera dina affärer. Vi söker dig som kan återförsäljarledet och som vet hur du på bästa sätt hjälper kundens kund att välja det varumärke du representerar.

Vidare är du affärsdriven, nyfiken och älskar att vara ute på fältet. Det är avgörande att du är strukturerad och förstår vikten av planering. Arbetet som distriktsansvarig säljare hos oss på STIHL är självständigt med mycket resande men du ingår samtidigt i ett säljteam och företag med mycket god sammanhållning och familjär stämning. 

Vidare tror vi att du

 • Har minst 2 års erfarenhet av försäljning mot återförsäljare i butik
 • Är affärsmässig, ödmjuk, resultatinriktad och älskar att bygga långsiktiga kundrelationer
 • Har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd
 • Har du säljerfarenhet från branschen är det en merit.
 • Har en utvecklad och god ekonomisk förståelse
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 • Kunskaper i tyska är en merit.
 • Mycket god förmåga att arbeta självständigt och uppskattar att vara ute på fältet
 • Innehar B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på tel: 076-525 90 17 eller via mail: sara.sjolund@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Andreas Stihl grundades i Cannstatt nära Stuttgart 1926. De var då världens första enmans motorsåg utvecklades. STIHL gruppen utvecklar, tillverkar och marknadsför motordrivna maskiner för skogsbruk, landskapsvård och byggindustrin. Produkterna säljs i stort sett enbart via den servande fackhandeln – med 36 dotterbolag för försäljning och marknadsföring, mer än 120 importörer och ca 45 000 återförsäljare i över 160 länder. Andreas Stihl är sedan 1971 världens mest sålda motorsågsmärke. 1987 grundas Andreas Stihl Norden AB, ett dotterbolag inom STIHL gruppen. Läs mer på www.stihl.se

Sökord: distriktssäljare, distriktssälj, distriktsansvarig, distriktschef, sälj, säljare, fältsäljare, AM, Account Manager, salesonly, försäljning

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17