Sales Director, Sweden – Canal Digital

Canal Digital söker nu en Sales Director för Sverige

Canal Digital är Nordens ledande tv-distributör och är en del av Telenor-koncernen. Vi arbetar med att ytterligare stärka vår förmåga att snabbt leverera resultat baserade på vår strategi och fortsätta att lyckas på en snabbt föränderlig TV-marknad. Därför söker vi nu dig som ska ta rollen som Sales Director/Försäljningschef för Sverige.

Du kommer att ha en mycket viktig roll i Canal Digitals säljorganisation. Din roll är bred och du kommer bland annat att driva processer internt för att skapa rätt förutsättningar att erbjuda våra kunder anpassade lösningar. Du kommer att ha budget & resultatansvar och du ansvarar för att skapa en tydlig riktning för teamet och se till att uppsatta mål uppfylls. Du kommer att ha en nyckelposition i den svenska säljledningsgruppen (LET – Local Execution Team) och aktivt bidra till den strategiska utvecklingen av företaget samt ett konstruktivt teamarbete. Detta är en utmanande och omväxlande tjänst i en spännande koncern. Organisationen kan beskrivas som mycket professionell med starkt resultat- och målfokus.

Vi söker därav dig som har förmåga att öka den kompetens och kvalitet som finns sedan tidigare och samtidigt föra in nya idéer som kan utmana och utveckla organisationen. För att trivas hos oss måste du tycka om att arbeta i en dynamisk miljö där vi alla är ett lag. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm.

VI ERBJUDER:

 • En betydelsefull och spännande roll i ledande position med ansvar för försäljningen
 • Målinriktade, erfarna, engagerade, driftiga och kunniga medarbetare
 • Ett mycket attraktivt arbete i en central roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer
 • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • En bransch i ständig förändring
 • En organisation med starkt kundfokus
 • Goda anställningsvillkor i ett affärsorienterat och stabilt bolag 

VI SÖKER DIG SOM:

 • Är en skicklig ledare med erfarenhet av att jobba i en föränderlig bransch
 • Är en entreprenör som vet vad det innebär att jobba mot högt uppsatta mål
 • Är en transparent och involverande ledare – det är teamet som skapar framgång
 • Har goda ledaregenskaper och minst 5 års erfarenhet av ledarskap
 • Passion för försäljning och stark egen drivkraft
 • Har förmågan att leda, coacha och följa upp dina medarbetare mot satta mål
 • Drivs av att kunna vara med och påverka och förändra

Canal Digital företagskultur kännetecknas av en positiv ”kan göra” atmosfär, ett starkt engagemang från medarbetarna, flexibilitet, kreativitet, smidighet och en snabbrörlig miljö. Vi står inför stora förändringar på marknaden och söker dig som vill vara med och påverka framtiden. Vill du leda den svenska försäljningsorganisationen till en ännu större framgång? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsulter Sara Sjölund och Jenny Berge. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se eller Jenny på mail. jenny.berge@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Canal Digital är ett helägt dotterbolag till Telenor och är Nordens ledande tv-distributör med över 100 nationella och internationella tv-kanaler som partners. På den svenska marknaden distribuerar Canal Digital tv via satellit. Vi på Canal Digital har alltid befunnit oss i framkant när det gäller utveckling av tv-distribution – exempelvis var vi först med att lansera On Demand-tjänster liksom först med att distribuera HDTV. Vi har verksamhet i alla nordiska länder och på kontoret i Stockholm är vi ett 60-tal tv-tittande medarbetare. Företaget ansvarar för all distribution, administration, försäljning och service till både privatpersoner och företag. Det viktigaste för oss är att bli älskade av våra kunder!

Sökord: Försäljningschef, Sales Director, FC, Säljdirektör, Chef, Ledare, Ledande, Stockholm, Försäljning, Sales, B2B, B2C

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17