Account Manager Business Insight

Driven Account Manager sökes till Retriever och affärsområdet – Affärsinformation

Retriever är Nordens ledande leverantör av mediebevakning, verktyg för redaktionell research, medieanalys och affärsinformation. På Retriever drivs vi av att förstå kundens affär. Sedan starten har vi haft visionen att erbjuda marknadens mest användarvänliga och kundanpassade lösningar för beslutsstöd.

Om tjänsten – Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en resultatdriven affärskvinna/affärsman, med fokus på att skapa nya affärer men också utveckla befintliga. Vi säljer ett digitalt beslutsstödsystem där vi gör en komplex research enkel genom att presentera affärsinformation om företag, fastigheter och personer, allt i en och samma plattform. Med tillgång till korrekt data och komplett beslutsstöd kan kunden känna sig trygg i besluten de fattar. För att bli framgångsrik i rollen som Account Manager hos oss krävs det att du har förmågan att driva hela säljprocessen från ax till limpa. Du kommer att bearbeta små och medelstora företag och dina kunder kommer bland annat att finnas bland banker, försäkringsmäklare, advokatbyråer och revisorer. Du kommer att utgå från huvudkontoret på Birger Jarlsgatan och dina kunder är i huvudsak inom Stockholmsområdet.

Om företaget – Vi erbjuder

  •         Ett utmanande och intressant arbete i en spännande bransch
  •         En arbetsplats med god trivsel och härlig miljö
  •         Ett bolag i tillväxt med entreprenörskänsla och god lönsamhet
  •         Möjlighet att arbeta för ett välkänt och starkt varumärke i branschen
  •         Viktig roll i bolaget med möjlighet att påverka
  •         Goda förtjänstmöjligheter

Om dig – Personliga egenskaper och förmågor

För att lyckas i rollen som Account Manager hos oss tror vi att du är en person som har ett starkt inre driv. Du är van att driva på dina affärer och du är starkt målfokuserad. Vi är ett bolag som växer och utvecklas och söker därför någon som är genuint intresserad av att vara med på en utmanande resa och är inte rädd för hårt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga, du engagerar dig i dina kunder och deras affär samt att du är en god ambassadör för Retriever. Du har sedan tidigare ett par års erfarenhet från B2B-försäljning, kanske från IT-branschen. Har du dessutom sålt någon form av lösning eller tjänst är det ett plus. Du är van att driva dina affärer långsiktigt och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Är ditt mål att vara Sveriges bästa säljare? Då är kanske Retriever rätt plats för dig och du rätt person för oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på tel: 076-5209017 eller via mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Ytterligare information hittar du på retriever.se

På Retriever drivs vi av att förstå din affär. Sedan starten har vi haft visionen att erbjuda marknadens mest användarvänliga och kundanpassade lösningar för beslutsstöd. Det innebär att vi måste ligga i framkant när det gäller att presentera affärsinformation om företag, fastigheter och personer på ett tidseffektivt sätt. Vår tjänst används dagligen av säljare, analytiker och beslutsfattare på banker, revisionsbyråer, advokatfirmor och andra professionella grupper där tillgången till korrekt data och information är affärskritisk.

säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”keyaccount manager”, KAM, b2b, sales, ”salesonly”

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17