Key Account Manager

Nordens mest spännande kunder behöver hjälp att navigera i medielandskapet

Retriever är Nordens ledande leverantör av mediebevakning, verktyg för redaktionell research, medieanalys och företagsinformation. Företaget levererar snabb tillgång till all relevant information från tidningar, magasin, radio, tv, webb och sociala medier. Retriever ägs av Nyhetsbyrån TT och Norska nyhetsbyrån NTB och har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Om tjänsten – Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en resultatdriven affärskvinna/affärsman, med uppgift att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder. Du kommer att identifiera kunders behov av att mäta sitt företags kommunikationsarbete och erbjuda möjligheten att analysera sin position i medielandskapet i förhållande till andra, samt att erbjuda kunden en skräddarsydd helhetslösning baserad på deras unika behov. För att bli framgångsrik i rollen som KAM krävs det att du har förmågan att driva hela säljprocessen från start till mål. Du kommer att utgå från huvudkontoret på Birger Jarlsgatan och dina kunder är i huvudsak inom Stockholmsområdet, men även till viss del ute i landet.

Om företaget – Vi erbjuder

  • Ett spännande och utmanande arbete i en föränderlig bransch
  • En arbetsplats där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt vi gör, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är engagerade, nytänkande och pålitliga
  • Ett företag som tar hand om våra medarbetare och sätter högt värde i att ha roligt på arbetet
  • Möjlighet att arbeta för ett välkänt och starkt varumärke i branschen

Om dig – Personliga egenskaper och förmågor

För att lyckas ser vi att du är genuint intresserad av att vara med på en utmanande resa i en föränderlig bransch, genom att utveckla relationer både internt och med kunder. Vidare ser vi att du har lätt för att sprida positiv energi och engagerar dig i dina kunder och deras affär. Genom ditt sätt att vara är du en förebild för bolaget. Du är en utmärkt presentatör och kan förmedla komplexa lösningar på ett enkelt sätt, har en utvecklad kommunikativ förmåga och är intresserad av och sätter dig in i den digitala omställningen, inte minst i sociala medier och dessa plattformars utveckling.

Om dig – Professionell erfarenhet och kompetens

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från B2B-försäljning, gärna inom media/kommunikation, IT, sociala medier eller liknande. Du är van att driva dina affärer långsiktigt och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är strukturerad och prioriterar rätt saker på kort och lång sikt. Som person tänker vi oss att du är målmedveten, självgående och älskar att göra affärer.

 I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på tel: 076-5259017 eller via mail: sara.sjolund@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: AM, KAM, Media, IT, Säljare, SAM, sälj, Key Account Manager, Account Manager, Stockholm, B2B, Försäljning, Affärer, 

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17