Account Manager

Siemens Financial Services söker nu en Account Manager för att komplettera sitt framgångsrika säljteam

Nu söker vi vår nästa stjärna, är det du? Du kommer att ingå i ett skönt säljgäng som älskar det vi gör. På Siemens Financial Services arbetar vi med att bygga relationer där vi långsiktigt kan arbeta i nära samarbete med våra partners/kunder. Våra finansieringslösningar är ett verktyg för att öka våra Partners försäljning till slutkund. I rollen som säljare kommer ditt ansvar vara att sälja hela Siemens Financial Services produkt- och tjänsteerbjudande. Du kommer att ha en viktig roll som säljare, med ansvar att skapa lönsamma konton och bidra till tillväxt. Du förväntas arbeta strukturerat med fokus och mål att bygga och utveckla befintliga kunder, samt skapa nya relationer med prospekts. Du driver stora delar av säljprocessen själv; alltifrån att boka kundmöten, genomföra kvalificerade möten med behovsanalys, till presentation av kundanpassade lösningar, avtalsförhandling och avslut. Du ansvarar själv för att bygga upp din kundbas, där du ska lära känna kunderna, förstå deras behov och aktivt utveckla kundrelationer.

VI ERBJUDER:

 •         Trygg och stabil organisation med ett starkt varumärke
 •         Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Siemens
 •         Bra sammanhållning med många medarbetare som stannar över tid
 •         Ett bolag och bransch i förändring
 •         Stora möjligheter att vara med och påverka
 •         Varierande arbetsuppgifter med kund i fokus

VI SÖKER DIG SOM:

 •         Är duktig på att bygga starka och långsiktiga relationer
 •         Har ett par års erfarenhet av försäljning
 •         Är utåtriktad och har lätt för att skapa personliga relationer
 •         Har egen drivkraft med starkt målfokus
 •         Har teamkänsla och kan samarbeta mot gemensamma mål
 •         Har förmåga att arbeta självständigt med stort kundfokus

Stämmer detta in på dig? Varför vänta, sök tjänsten redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på tel: 076-5259017 eller via mail: sara.sjolund@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Siemens Financial Services är en av de ledande aktörerna inom företagsfinansiering i Norden. Vi strävar alltid efter att leverera den absolut bästa servicen i vår bransch, samtidigt som vi förknippas med styrka, hängivenhet och professionalism. Huvudkontoret för den nordiska verksamheten ligger i Umeå och totalt är vi ca 170 kollegor med kontor i Helsingfors, Oslo, Göteborg, Malmö, Stockholm och Umeå. Siemens Financial Services AB är i sin tur en del av Siemens Financial Services Gmbh, och som sådan en division inom Siemenskoncernen.

Sökord: AM, KAM, IT, Säljare, SAM, sälj, Key Account Manager, Account Manager, Stockholm, B2B, Försäljning, Affärer, 

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17