New Business Development Manager

 

Vill du vara med på en framgångsrik resa med ett erbjudande som tar dig på en smakupplevelse utöver det vanliga? För att vara med på denna resa har vi egentligen bara ett krav – du måste älska kaffe!

I rollen som New Business Development Developer kommer du att driva hela säljprocessen självständigt, från att boka möten, till avslut samt överlämning till Nespressos memberclub/kundservice. I ditt arbete kommer du att ha kontakt och göra affärer tillsammans med beslutsfattare på olika chefsnivåer – så som inköps- och kontorschefer. Du kommer att ansvara för främst mid size och large segmentet och fokus är att ta in nya större konton. För att lyckas i rollen har du inte bara goda försäljningsresultat från konceptuell- eller lösningsförsäljning, utan vi ser också gärna att du har erfarenhet och passionen för starka varumärken. Genom ditt arbete kommer du att vara med sätta Nespresso Business Solutions på kartan. Din nyfikenhet och ditt resultatdriv är därför avgörande.

Din profil

Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger säljprocessen. Du vill vara en del av ett fantastiskt gäng och vi söker dig som har rätt vilja att alltid bidra till utveckling – för dina kunders, dina kollegors och för din egen räkning skull. Dina värderingar ska överensstämma med våra; passion, constant improvements, excellence, honesty, transparence.

Vi söker dig som:

  • Har minst fem års konceptuell- eller lösningsförsäljning B2B eller B2C.
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ.
  • Har mycket goda säljkunskaper och förmåga att förhandla på högsta nivå.
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
  • Är driven och resultatinriktad.

Vi erbjuder dig:

  • Ett spännande företag med ett innovativt erbjudande.
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • Frihet under ansvar.

Vill du en djupare insikt i vår verksamhet? Läs mer på www.nespresso.com

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information når du Sara på 0765259017 eller via mail: sara.sjolund@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. (Intervjuer kommer ske under början på augusti.) Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Nespresso är ett av världens mest exklusiva varumärken och är världsledande inom portionsförpackat gourmetkaffe med mer än 9 miljoner kunder världen över. Vår vision är också vår passion “Coffee is at the heart of all we do. Yet consumer pleasure is why we do it” .

Sökord; New Business Development Manager, NBDM, Nykundsföräljning, Sälj, Säljare, Fältsäljare, Key Account manager, brand, Solution selling

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17