Teamledare till SHARP

Om tjänsten – Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vill du arbeta i ett globalt och framgångsrikt bolag? Vill du driva och coacha vårt säljteam framåt? Vi söker en resultatdriven teamledare till Uppsala som nu har möjligheten att sätta vår region ordentligt på kartan. Vad som utmärker vår nya teamledare är att du stimuleras av att bygga relationer och brinner för att göra affärer. I rollen som teamledare ingår coachning och närvaro för ditt team, ansvar för teamets resultat samt egen försäljning. Den egna försäljningen består i huvudsak av aktivitet mot befintliga kunder och till viss del nytt. Vidare har du glimten i ögat och ser allting som möjligt. Högt i tak, raka puckar, driv och tävlingsanda präglar hela säljkåren inom Sharp.

Om företaget – Vi erbjuder

• En en utmanande roll i en föränderlig bransch
• Ett företag som tar hand om våra medarbetare och sätter högt värde i att ha roligt på arbetet
• Möjlighet att arbeta för ett välkänt och starkt varumärke i branschen
• Bra villkor och goda möjligheter att tjäna pengar

Om dig – Personliga egenskaper och förmågor

För att lyckas ser vi att du är genuint intresserad av att vara med på en utmanande resa i en bransch i ständig förändring. Vidare ser vi att du har en stark framtidstro, lätt för att sprida positiv energi och engagerar dig i dina kunder och deras affär såväl som ditt teams. Social intelligens är a och o, dvs du skall ha ett genuint intresse för människor och inneha förmågan att kunna anpassa dig till olika människotyper. Genom ditt sätt att vara är du en förebild för bolaget och ditt team. Du är en ”doer” som drivs av resultat och att bygga team genom coachning på teamnivå såväl som individuellt. På sikt kan du vid goda resultat i regionen och teamet tänka dig ta dig an en högre position, då med personalansvar.

Om dig – Professionell erfarenhet och kompetens

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från B2B-försäljning. Kommer du från vår bransch är det en fördel, men du kanske även varit inom IT, larmbranschen eller liknande. Du är van att driva dina affärer långsiktigt och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som person tänker vi oss att du är målmedveten och driven samt en motiverande ledare som älskar att göra affärer.

Om företaget

Sharp är ett Japanskt företag som grundades 1912 och vi är utsedda till ett av världens starkaste varumärken. Globalt är vi ca 40.000 kollegor och i Norden ca 260. Vi är certifierade enligt ISO gällande miljö och kvalitet och vi har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. Sharp är ett av Nordens ledande företag inom B2B-lösningar för dokumenthantering, kassaregister/Point of Sales samt videoväggar och touchskärmar.

Ansökan och kontaktpersoner

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund och Petra Bruna. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på sara.sjolund@salesonly.se alt. 076-525 90 17 eller Petra på petra.bruna@salesonly.se alt 076-525 90 38.

 sökord: säljare, teamledare, KAM, AM, IT, Copy, Print

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17