Key Account Manager till Zekler

Göteborg

Vill du göra skillnad och vara en del av ett modernt tillväxtföretag? Är du kund- och affärsstyrd samt duktig på att navigera dig fram och bidra till uppsatta mål – då söker Zekler dig! Zekler utvecklar ledande personlig skyddsutrustning som våra kunder vill använda – alltid! Vi jobbar för våra kunder och ödmjukt utmanar vi status quo för att uppnå resultat och innovation. I rollen som Key Account Manager söker vi dig som vi vara med och bygga Zeklers kommersiella position och erbjudande i Norden likväl internationellt.    

OM TJÄNSTEN – DINA ARBETSUPPGIFTER & DITT ANSVAR

Som KAM ansvarar du för att identifiera, bearbeta och etablera nya affärer. Dina huvuduppgifter kommer att bli att förstärka Zeklers position ytterligare på den svenska marknaden likväl internationellt. Som KAM kommer du vara en viktig lagspelare i vår försäljningsorganisation där vi prestigelöst sätter agendan och gör jobbet som krävs för att skapa värde för våra kunder och Zekler. Exempelvis tror vi starkt att vardagen kommer innebära fysiska och digitala kundinteraktioner. Utöver det fysiska kundsamtalet kommer du även vara proffs framför kameran för digital spridning, live och inspelat. Med goda förutsättningar och starka ambitioner, kommer dina insatser tillsammans med innovativa kollegor skapa möjlighet för Zekler att uppnå en imponerande tillväxt nationellt såväl som internationellt.

Zeklers huvudkontor ligger i Ulricehamn och våra kunder finns i Sverige, Norge, Finland och övriga Europa, varför resor i tjänsten är en självklar och positiv del av din vardag. Vi ser gärna att du är kontoret tillsammans med oss 1-2 dagar i veckan!

VI ERBJUDER DIG

  • En strategisk nyckelfunktion där du får vara med och skapa morgondagens marknadsposition.
  • Möjlighet att utvecklas individuellt och att vara med och bygga vidare en säljorganisation i ett ungt tillväxtbolag som ingår i Bergman & Beving, en modern koncern med tydligt fokus på att bygga starka nischbolag inom bygg- och industribranschen.
  • En modern arbetskultur, där vår vardag speglar en vilja att utvecklas och hitta nya vägar till framgång, samarbete, fokus på enkelhet och att göra rätt saker på rätt sätt, samt engagemang och ansvarstagande i alla led.
  • Ett uppskattat varumärke med väletablerade produkter inom marknadsnischen tekniska skydd – för en säkrare arbetsplats.

OM DIG – ERFARENHET & EGENSKAPER

Personlighet väger starkt! Vi söker dig som vill utmana en traditionell bransch och sätta Zekler på kartan. För att nå framgång i rollen som KAM, tror vi att du är orädd och vågar utmana på ett positivt sätt, samt oerhört prestigelös, samarbetsvänlig, handlingskraftig och samtidigt en inspirerande kollega och affärspartner.

Du är duktig på att inspirera, driva och utveckla affärsmöjligheter tillsammans med kollegor, återförsäljare och slutkunder. För dig är ingen uppgift för stor eller för liten – du kliver in där det behövs. Från tidigare arbeten inom försäljning har du presterat med goda resultat, gärna som Key Account Manager. Du har eftergymnasial utbildning och starkt meriterande om du har tidigare erfarenheter från försäljning mot återförsäljare inom bygg och industri i Sverige samt även internationellt. Du behärskar engelska i tal och skrift obehindrat och ytterligare språk som tyska och finska är önskvärt.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 42-44. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och vid eventuella frågor når du enklast Kajsa via e-post: kajsa.sanden@salesonly.se. alt via mobil: + 46 735 21 65 31. Varmt välkommen!

Om Zekler

Zekler är ett svenskt varumärke (2003) som utvecklar, marknadsför och säljer premiumprodukter inom hörsel-, ögon-, huvud- och andningsskydd mot proffsmarknaden. Stort fokus läggs på passform, användarvänlighet, modern design och innovativa tekniska funktioner, allt för att upplevelsen av att använda avancerat tekniskt skydd en hel arbetsdag ska bli så bra som möjligt.

Sökord: KAM, ”Key Account Manager”, KAM, ”Business Development Manager”, AM, ” Account Manager”, ”International Sales Manager”, PPE, PSU, International, Säljtjänst, Bygg, ”tekniska skydd”, Göteborg, Ulricehamn, Borås; Jönköping