TERRITORY SALES MANAGER / SÄLJARE – region ÖST

Norrköping

I över 30 år har Guide Gloves hjälpt människor att skydda sina händer och använda dem på bästa sätt. Genom att vara den effektivaste, mest hållbara och innovativa tillverkaren av professionella arbetshandskar, ser vi till att fler kan vara säkra och trygga på jobbet.

Gillar du att sälja högkvalitativa produkter från ett starkt varumärke? Bra, men det räcker inte, då vi söker dig som förstår vad försäljning år 2020 innebär på riktigt. Efter dina kundmöten (irl eller på video i dessa tider!), blir du främst ihågkommen för din lyhördhet, affärsmässighet, kunnighet och ditt genuina engagemang och inte i huvudsak för din charm; ditt trevliga och pratglada sätt.

Som Territory Sales Manager (TSM) hos Guide säljer du alltid våra produkter via distributör / återförsäljare. Rollen som TSM för region öst bygger även på att skapa starka och nära relationer direkt med våra slutkunder, ofta i ett nära samarbete med dina kunder; distributörer / ÅF. Tillsammans utvecklar och stärker ni kundrelationer, bland annat genom gemensamma möten, utbildningsinsatser och kundaktiviteter hos slutkund.

Vi ser att du på ett självklart sätt skapar förtroende hos kund och uppfattas som genuint intresserad. Du är lyhörd inför dina kunders utmaningar i arbetet och på det sättet förmedlar du kunskap och nya insikter, samt driver och följer upp dina kunddialoger enligt överenskommet. Vidare söker vi dig som vill förstå och har förmåga att leverera det som skapar värde för din kund, oavsett om det är skräddarsydda helhetslösningar eller just exakt de produkterna som skapar det skydd och den trygghet som din kund behöver nu.

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Guide Gloves satsar ytterligare och behöver stärka vår organisation med en TSM / Säljare i region öst – från södra Stockholm ner till Västervik, Oskarshamn, samt Linköping, Norrköping och Jönköping. Du utgår hemifrån och vi ser med fördel boendeort centralt i regionen, tex Norrköping alternativt söder om Stockholm. Även om tjänsten innebär mycket självständigt arbete, så värnar vi om laget och att vi hjälps åt vid kundevent, mässor eller när dina kollegor behöver uppbackning, tex vid kundevent eller ombyggnad av butik. Som TSM arbetar du nära kunden och ansvarar för att driva och utveckla försäljningen mot både befintliga och nya kunder. Du har resultatansvar för dina kunder och rapporterar till försäljningschef norden.

Hos oss på Guide blir du en del av ett stabilt, växande och framgångsrikt företag som ingår i en stark koncern – Bergman & Beving. Du får möjligheten att arbeta med ett välkänt varumärke, där du blir en viktig del i bolagets fortsatta expansion. Vi erbjuder ett kunnigt, seriöst, engagerat och taggat säljteam, samt sunt och professionellt ledarskap, förmånliga arbetsförhållanden och inte minst en roll där du kommer att utvecklas och få möjlighet att bidra. Om tjänsten i korthet:

 • Presentera och implementera nyheter, sortiment och kundanpassade lösningar.
 • Implementera vårt skyddskoncept i linje med våra mål.
 • Du säljer alltid via distributör / ÅF och aldrig direkt till slutkund.
 • Att tillsammans med våra återförsäljare, besöka slutkunder på industrin och på bygget.
 • Bygga starka externa nätverk och bidra till Guide Gloves position som ledande aktör av skyddshandskar.
 • Skapa och utveckla samarbete med både nya och befintliga kunder, med fokus på slutkunder.
 • Delta aktivt i kundevent och ombyggnation av butik.
 • Utbilda, inspirera och stärka kompetensen inom PPE / personal protective equipment.

OM DIG – AMBITIONER & KVALIFIKATIONER

Vi vet att du som är relevant för Guide Gloves lyckas skapa partnerskap och tilltro hos kunder (slutkunder), partners (återförsäljare som du har ett nära samarbete med) och dina kollegor. Vi är ett engagerat, seriöst och framgångsdrivet säljteam som värnar om att ha kul på jobbet och trivas tillsammans. Är professionellt ledarskap, sunt samarbeta med både kollegor och kunder viktigt för dig, då finns det stor chans att du kommer trivas i vårt nationella dreamteam. Vidare ser vi att du har:

 • Gedigen erfarenhet från B2B försäljning gentemot slutkund, inom bygg- eller industrisektorn.
 • Varit den som lyckats nå goda säljresultat och individuella mål, samtidigt som du är en hjälpsam och uppskattad kollega.
 • Tekniskt intresse inom bygg/industri – du behöver förstå hur våra produkter fungerar i kundens vardag.
 • Förståelse för våra produkters komplexitet och starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från personligt skydd och gärna specifikt från handskar.
 • Starkt självledarskap och egen initiativförmåga.
 • En kommunikativ, pedagogisk och entusiasmerade förmåga, då tjänsten ofta innebär att inspirera och utbilda kunder och återförsäljare.
 • B-körkort, samt vilja och möjlighet att resa i tjänsten, då distriktet är relativt stort.

Vi tror att du vill vara en del av ett av Sveriges starkaste varumärke inom bygg- och industrisegmentet och att du har ett starkt renommé inom branschen, samt erfarenhet från personligt skydd / teknisk funktion. Vidare ser vi att du som person är positiv, proaktiv och en resultatdriven säljare, samtidigt som du genuint visar engagemang för dina kunder, partners, kollegor och den verksamhet du representerar. Känner du igen dig i vår beskrivning, då tror vi att den här rollen passar dig som handen i handsken. Varmt välkommen!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Kajsa via ett textmeddelande på 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 45-48.

GUIDE GLOVES

Sökord: PPE, Skyddsutrustning, PSU, PPE, TSM, Säljare, KAM, AM, Säljtjänst, GUIDE, ”Guide Gloves”; ”TERRITORY SALES MANAGER”, Distriktsäljare, Fältsäljare, Norrköping, Linköping, Försäljning, Jönköping, SalesOnly, ÅF, GUIDE GLOVES, handskar, skyddskläder