Försäljningschef / Sales Manager – Inhouse

Göteborg

Vill du vara med på Sector Alarms framgångsresa och bidra till ytterligare tillväxt i ett karriärsdrivet företag som expanderar i Europa varje år? Vi söker dig som vill utmana dig själv, ditt säljteam och oss att strategiskt och operativt ta nästa kliv framåt. Är du en energigivande lagledare som drivs att att coacha säljare till individuella topprestationer? Triggas du av högt uppsatta säljmål och en stark vinnarkultur?

Tjänsten

Som Inhouse Sales Manager kommer du genom nära coaching och tydlighet att leda ett positivt och tävlingsinriktat team på närmare 20 säljare som arbetar med uppsökande telefonförsäljning via leads mot privatpersoner. Teamets uppgift är att prestera och arbeta med hela produktportföljen för att ge kunden en försäljningsservice i världsklass. I rollen ingår att motivera och utveckla ditt team till framgång, samt att prioriterar och tydligt fördela leads rättvist. En lika viktig uppgift är det proaktiva arbetet för att skapa verktyg och ett motiverat säljteam. Genom uppföljning och datadriven analys av säljresultat och rapportering via KPI’er, avgör du vilka actions som behöver tas framåt. Du rapporterar till vår Portföljdirektör och dina arbetsuppgifter kräver ett genuint intresse för kundens behov, försäljning och ledarskap. 

Vad kan vi erbjuda?

Sector Alarm växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Vi erbjuder en säljkultur med hög puls där arbetsglädje, framgång och positivitet präglar vår vardag. Vi satsar mycket på att ge alla medarbetare de rätta verktygen för att lyckas och värderar starkt kundens upplevelse, såväl som vi prioriterar försäljning och att ha kul på jobbet. Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet. 

En meningsfull produkt och tjänst som skapar värde och trygghet för vår kund.

På Sector Alarm har vi roligt på jobbet, det är högt i tak och vi stöttar och peppar varandra dagligen. Vi värdesätter att våra medarbetare trivs. Bra prestationer och nådda mål firas, för att du ska känna glädje och inspiration när du kommer till arbetet.

​Vem är du? 

Vi söker dig som är, eller varit, en vass telefonsäljare och som är en coachande ledare, en förebild med god förmåga att påverka och inspirera dina medmänniskor. Det är du som är lagkaptenen som tar laget och individen till målet och målet till skyarna! Tidigare erfarenhet från en ledande befattning med påvisat framgång är därmed en förutsättning. Vi letar efter en medarbetare som kan kombinera att bygga en energifylld stämning med resultat och fokus på affärer genom att själv visa vägen. Vi tänker att du är strukturerad i ditt arbetssätt, målfokuserad, handlingskraftig och står trygg att luta sig mot, i med – och motgång.

Vår kultur och teamet på Inhouse Sales präglas av målmedveten försäljning, personlig utveckling trygghet, samt mycket energi, positiv attityd, och framgångstro. Känner du igen dig i beskrivningen och är du en trygg, tydlig, entusiasmerande och uppskattad ledare, då hoppas vi få se din ansökan. Varmt välkommen!

Ansökan 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra ett antal tester som ett steg i rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer att ske löpande. I den här processen arbetar vi parallellt med interna och externa kandidater. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer sker efter semestern under vecka 40-42. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. 

Om Sector Alarm

Sector Alarm har över 25 års erfarenhet på den svenska larmmarknaden och växer snabbt på den Europeiska marknaden. Idag är Sector Alarm ett av Sveriges ledande företag när det kommer till larm och säkerhet och det näst största larmföretaget i Europa. Verksamheten har en omsättning på över en miljard, över 2000 engagerade medarbetar och över en halv miljon nöjda kunder – 95/100 i genomsnittlig kundnöjdhet.

Sökord: Försäljningschef, ”Inhouse Sales Manager”, ”Sales Manager”, Teamledare, Säljchef, Säkerhet, ”Head of Sales”, Teamchef