Key Account Manager

Nu behöver vi stärka upp ett av våra fantastiska team med ytterligare en Key Account Manager.

Är du en person som älskar försäljning och har ett starkt sinne för affärer? Är du intresserad av att arbeta i ett väletablerat företag i en organisation där våra fina värderingar lever med oss i allt vi gör?

Då kan du vara personen vi söker!

På Office Depot brinner vi för att hjälpa våra kunder till ett enklare och mer hållbart kontorsliv. Vår företagskultur präglas av glädje, engagemang, ett brinnande intresse för våra kunder och vår affär. Vi har ett starkt fokus på mångfald, jämlikhet och hållbarhet – och allt utgår ifrån våra värderingar.

VI erbjuder:

Som anställd hos oss får du arbeta i en miljö där vi sätter starkt värde i vår personal. Vi är helt övertygade om att det är just vår kultur som gör oss unika. Vi har en spännande resa framför oss där vårt fokus är att skapa värde för våra kunder genom att expandera vårt reden breda sortiment. Vi erbjuder dig att jobba med ett starkt välkänt varumärke i en flexibel organisation där vi alla jobbar mot gemensamma mål. Och utöver detta så får du möjlighet att jobba på ett företag där vi har väldigt roligt tillsammans!

Om tjänsten:

Office Depot erbjuder inte bara alla tänkbara förbrukningsvaror till kontoret, utan även möbler, profilprodukter, utskriftslösningar, AV, kaffemaskiner och mycket mer. 

I rollen som KAM kommer du att ansvara för ca 15-20 av våra större befintliga kunder. Du kommer att jobba rikstäckande och en del resor förekommer. Teamet består av mycket kompetens och en stark teamkänsla där vi lägger stor vikt vid att alltid stötta och hjälpa varandra till framgång. Du kommer att utgå från kontoret i Solna.

Om dig – erfarenheter och egenskaper:

  • Du har ett genuint intresse av försäljning och du brinner för långsiktiga kundrelationer
  • Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av proaktiv komplex försäljning
  • Som person är du självgående och du besitter ett starkt affärssinne.
  • Du har kunskap och förmåga att både förstå och presentera avtal internt och externt.
  • Du trivs bra i sociala sammanhang och du rör dig obehindrat på olika nivåer hos dina kunder
  • Du har körkort
  • Du pratar både engelska och svenska flytande
  • Du har goda kunskaper inom officepaketet

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning. Bolaget har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och ca 350 medarbetare. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Office Depot Svenska AB är en del av Office Depot Europa som sedan 1 januari 2017 ägs av det tyska Investmentbolaget Aurelius.

Kontaktperson

Ulrika Gerle

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 620 29 40